Aktywne Wpisy

SunnO +104
Witam szanowne Mirko.
15 minut temu zostałem obdarowany przez System Dystrybucji Kotków. Sąsiedzi znaleźli małą bidę pod moim autem a z racji że jadą na wakacje,nie mieli co z nią zrobić i zadzwonili po mnie. Natomiast ja stwierdziłem że jutro jadę do rodziców to ją przechowam do jutra i tyle. No ale zaczynam się obawiać że jednak będę miał lokatorkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niniejszym otwieram konkurs na imię lub inspirację imienia dla
15 minut temu zostałem obdarowany przez System Dystrybucji Kotków. Sąsiedzi znaleźli małą bidę pod moim autem a z racji że jadą na wakacje,nie mieli co z nią zrobić i zadzwonili po mnie. Natomiast ja stwierdziłem że jutro jadę do rodziców to ją przechowam do jutra i tyle. No ale zaczynam się obawiać że jednak będę miał lokatorkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niniejszym otwieram konkurs na imię lub inspirację imienia dla
źródło: 2b110e4039a340ccb1b923b721a1c810
Pobierz
itazura +31
źródło: temp_file8109158115782711855
Pobierz

To okazja do wyciszenia się po ciężkiej dniówce w kołchozie albo posłuchania muzyki.
Staram się jechać zgodnie z przepisami bo taka jazda mnie relaksuje.
Niestety trafiają się osobnicy którzy nie podzielają takiego podejścia. Dla nich publiczne drogi to arena walki i okazja do pokazania swojej osobowości - osobowości totalnego p----a.
Niespełnieni rajdowcy w swoich zazwyczaj rozpadających się gruzach ze stuningowanym dieslem pod maską i ryczącym oraz dymiącym na czarno w----------m wszystkich przerobionym wydechem.
Czasem słychać ich z kilometra nawet jak nie jadą szybko. Często oznaczają swoje wozy charakterystycznymi naklejkami typu "ALBO GRUBO ALBO WCALE" żebyśmy od razu wiedzieli z kim mamy do czyniania.
Mam nadzieję że kiedyś wyginą na drodze ewolucji.
#samochody #motoryzacja #prawojazdy #polskiedrogi #patologiazewsi #patologiazmiasta
źródło: Blog-BestDrive-Dlaczego-diesel-dymi-na-czarno-i-jak-długo-można-to-ignorować (1)
Pobierz@SpektrumSadyzmu: Pójść spać po drodze, jeśli wpadasz na pomysł zrobienia trasy która Cię przerasta
Ludzie szczęśliwi i spełnieni czasu nie liczą, a już na pewno nie tych kilku minut zaoszczędzonych na bezsensownym z-----------u