Aktywne Wpisy

Czoso +32
Wedlug betonowych glow warunki mieszkalne nie maja wplywu na dzietnosc. Aby to poprzec uzywaja argumentud ad Afrykum albo PRL.
Okej, czyli jaki macie plan zeby poprawic demografie?
W sensie, ze powiecie mlodym "bierzcie sie roboty, kiedys bylo gorzej"? To jest wasz caly plan? XD
Na pewno zadziala XD
Okej, czyli jaki macie plan zeby poprawic demografie?
W sensie, ze powiecie mlodym "bierzcie sie roboty, kiedys bylo gorzej"? To jest wasz caly plan? XD
Na pewno zadziala XD

Kasahara +56
Ja pierdziele, ale to są szkodniki - nie ćwicz bo nie chudniesz xD, bo podczas ćwiczenia skacze glukoza !!! xD
"Cały czas pamiętamy pacjentkę, której dietetyk nakazał regularne ćwiczenia na siłowni, żeby „spalać kalorie”.
Zapisała się na zajęcia trzy razy w tygodniu.
Trzy razy w tygodniu przez godzinę intensywnie ćwiczyła.
Minęły miesiące.
"Cały czas pamiętamy pacjentkę, której dietetyk nakazał regularne ćwiczenia na siłowni, żeby „spalać kalorie”.
Zapisała się na zajęcia trzy razy w tygodniu.
Trzy razy w tygodniu przez godzinę intensywnie ćwiczyła.
Minęły miesiące.
źródło: 622383882_1236526161908738_3198913083570227066_n
Pobierz

interesuje mnie ANNELAND (hybryda) w wersji twardej lub AKREHAMN (pianka 3 warstwowa) w wersji średnio-twardej. stelaże w Ikei są sztywne, a ja kupię ich stelaż elastyczny do łóżka. jaka jest szansa, że ANNELAND będący nieco za twardy w sklepie, okaże się idealny w mojej sypialni? chłop z Ikei powiedział, że stelaż nie ma aż takiego wpływu i coś mi się nie chce wierzyć xD
spotkałem się z opinią dot. innego materaca Ikei, załączam ją tutaj. trochę się obawiam, że ten idealny Akrehamn okaże się zbyt miękki... choć wtedy pól biedy - wymienię go na twardszą wersję, która w sklepie jest za twarda.
help plz
#materace #sypialna #lozko #pytanie #ikea
źródło: a9b1ab70-21ea-4074-815b-7cc796e44a7b
Pobierz@pieczarkowy: Mam od dwóch lat średniotwardego AKREHAMNa i jestem zadowolony. Łóżko ze stelażem żeberkowym i wszystko działa elegancko. Sam ważę 100kg, jak jeszcze z byłą spałem, która ważyła 60, to też zadowolona. No ja polecam, i niespecjalnie podzielam opinię tą, która ejst w komentarzu.
a wg Ciebie ten materac jest miękki, średnio-twardy, twardy? mi się podoba lekkie zatopienie w nim, co powoduje, że leżąc na boku nie odcina mi przepływu krwi w ręce i jest git. twardość też wydaje się idealna - średnio twardy, choć bliżej mu do twardego niż do miękkiego.
ja byłem w Ikei dzisiaj 3 raz (ale za każdym razem to szybka wizyta na godzinę) - leżałem na różnych. w Ikei jest tylko jeden taki sprężynowy jak