Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Problem w tym, że siłą rzeczy ta koalicja musiała działać na granicy prawa, czasem ją przekraczając

Mimo, że nie wątpię w dobre intencje Bodnara, to po zmianie władzy te przekraczanie granic prawa spadnie na niego i to jego pisowcy będą ciągać po sądach i komisjach
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 9
@solejukowski: tak bo Kaczyński niestety zabetonował to na wzór autorytarny żeby się nie dało nic zmienić, ale ludzie tego nie rozumieją, mi wystarczy że zdecydowana większość ekspertów prawniczych, organizacje prawnicze, promotor Dudy itd. to rozumieją
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 17
@Kosmiczny-Duch: on nie steruje tym co mam mówić jak Panowie twoich poglądów, Bodnar po prostu jest etycznym człowiekiem z wysoką moralnością co udowodnił ponad wszelką wątpliwość już jako rzecznik praw obywatelskich
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 2
@BrightBeamBuddha: tu rodzi się niebezpieczna ideologia, BODNAROWCY i ich przywódca który napisze książkę o państwie jego marzeń - ekstremalnie praworządnym, czy wy tego nie widzicie!? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 2
@dominowiak: ja jestem Bodnarowcem Tuska (w skrócie BT) i zachęcam gorąco do wstąpienia w nasze szeregi, raz w miesiącu zbieramy się na pochód z pochodniami i hasłami praworządności na ustach, słyszałem że to jest bardzo przerażające dla konserw
  • Odpowiedz
@xiv7: eh dlatego powinni wybrać mnie na MS, strzelałbym do pisowcow z granatnika. A jakby mi się republika spłakala to bym zrobił im publiczne kręcenie wora. Nazwałbym to rachonowaniem. Jak chcą popłakać to chociaż dajmy im powody a nie hlip hlip tak nie wolno bo się do nich upodobniasz hlip hlip niezgodne z prawem.
  • Odpowiedz