Wpis z mikrobloga

Mała próbka tego jak to wygląda u naszych zachodnich sąsiadów xD trochę jednak mają więcej obywateli niż my ale jednak tyle polubień i komentarzy u jakiejś starej singielki to już trochę mnie zdziwiło xD kurła, game over dla przeciętniaków w dojczlandii, nie mają się jak przebić przez zalew spermiarzy w internecie tak samo jak my
#tinder #spermiarzalert #badoo #zwiazki #blackpill #redpill #przegryw
kuba-rozpruwa - Mała próbka tego jak to wygląda u naszych zachodnich sąsiadów xD troc...

źródło: temp_file1282786321741810587

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kuba-rozpruwa niesamowite, że ludzie w każdym wieku są znaleźć sobie drugą połówkę, normalnie niemożliwe XD że wy jeszcze żyjecie w tym copium i wierzycie w to, że ściana istnieje. Nie, koledzy, nie istnieje. Gdyby istniała, to mieliśmy multum samotnych matek po 30. A wiecie czego mamy multum? Ponownych małżeństw.
  • Odpowiedz
Gdyby istniała, to mieliśmy multum samotnych matek po 30. A wiecie czego mamy multum? Ponownych małżeństw.

@anatomicznedelfinh: Mistrzu. Podaj źródło tych danych.

Dane GUS mówią coś
  • Odpowiedz
jeszcze żyjecie w tym copium i wierzycie w to, że ściana istnieje

@anatomicznedelfinh: bez ściany tam byłoby 30k (w tym czady) a nie 3k (bez czadów) polubień

Gdyby istniała, to mieliśmy multum samotnych matek po 30

Większość tinderówek po 30 to etatowe mamy¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@kuba-rozpruwa:

Ciekawe ile z nich to imigranci pakole i pajeety na modłę "SAAAR, SHOW MI JUR PUSI, BUBS AND VAGENE".

@SonidoStark: no właśnie też tak myślę, że samotni niemieccy przegrywi tam polajkowali i pisali komentarze- więcej obywateli - wiecej samotnych facetów. Tam nikt wartościowy do niej nie napisał.
  • Odpowiedz
@anatomicznedelfinh: Ściana istnieje, tylko że dla faceta. xD
Dla takiego poniżej przeciętnej to już w szkole średniej uderza w ścianę, a dla przeciętniaka jakoś tak w wieku 25-30 lat.
A co do Niemry to jak jest jakaś starsza to dobrze się trzyma- ma spoko linię i potencjał reproduktorki jeżeli urodzi syna, więc genetycznie jest przeciętna a nawet lekko powyżej.
  • Odpowiedz