Aktywne Wpisy

fsfdjf +6
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
Czy są jakieś fastfoody w Krakowie, które są czymś innym niż frytki, zapiekanka, kebab, pizza, kiełbaska z nyski i jest to coś z prostych składników bez masy chemikaliów - jak najmniej przetworzone. Coś co można zjeść na ulicy czyli też nie stołówka.
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie

Z wyglądu absolutnie normalny sklep, więc kupione (5 lipca). 7 lipca dostaję maila że wysłane (nie pamiętam jaką metodę dostawy wybrałem, bo czasem paczkomat, czasem kurier). No dziś wchodzę, a tu sklep leży i kwiczy. Niby człowiek taki stary a taki głupi. Na szczeście 209 PLN więc nie majątek, ale chciałbym się upewnić na 100% że już po ptokach.
Czy ktoś z życzliwych ekspertów internetowych jest mi w stanie sprawdzić taki sklep motroa.com ? Gdzie mają zarejestrowaną domenę/IP ?
chyba #oszukujo #ecommerce
źródło: Zrzut ekranu 2025-07-11 154340
PobierzW bibliotece reklam facebooka można jeszcze zobaczyć ich reklamy (już wszystkie wyłączone), stosują między innymi reklamy w stylu "nasz sklep niestety się zamyka z powodu rosnących
Kurde niby człowiek stary i obyty w internetach a dał się zrobić jak dziecko. Co ciekawe to nie była seria że się zamykamy, ale zwróciłem na to uwagę że ostatnio jak grzybów po deszczu widziałem takich wpisów o zamknięciu. Czyli raczej do bagiet nie ma sensu zgłaszać bo i tak nic