Aktywne Wpisy

mirko_anonim +5
✨️ Problemy w związku z matką narzeczonej przed ślubem Ⓘ
Spotykam się z dziewczyną okolo 3 lat, jesteśmy zaręczeni i obecnie planujemy wesele.
Narzeczona mieszka z Matką, razem pracują w swojej firmie, dojeżdżają do pracy i ogólnie spędzają bardzo duzo czasu razem.
My spotykamy sie czasami po pracy, weekendy, wspólne urlopy.
Nie jest to sytuacja idealna dla mnie ponieważ wolałbym mieszkać razem ale ok, zdecydowaliśmy sie ze do ślubu bedziemy w takim związku.
Od
Spotykam się z dziewczyną okolo 3 lat, jesteśmy zaręczeni i obecnie planujemy wesele.
Narzeczona mieszka z Matką, razem pracują w swojej firmie, dojeżdżają do pracy i ogólnie spędzają bardzo duzo czasu razem.
My spotykamy sie czasami po pracy, weekendy, wspólne urlopy.
Nie jest to sytuacja idealna dla mnie ponieważ wolałbym mieszkać razem ale ok, zdecydowaliśmy sie ze do ślubu bedziemy w takim związku.
Od

SzubiDubiDu +40
Oto jeden z przykładów dlaczego rozumny człowiek gardzi warszawą (celowo z małej).
Zmieniamy parking w ścisłym centrum na "skwer". Żeby to chociaż była prawdziwy zielony kącik. Tymczasem mamy 5 drzew na krzyż wśród betonów. Trawnika co kot napłakał.
Więc odbiera się mieszkańcom możliwość użytkowania tego miejsca (Parking) i stwarza iluzję miejsca rekreacyjnego (ten pseudo skwerek).
Jeszcze
Zmieniamy parking w ścisłym centrum na "skwer". Żeby to chociaż była prawdziwy zielony kącik. Tymczasem mamy 5 drzew na krzyż wśród betonów. Trawnika co kot napłakał.
Więc odbiera się mieszkańcom możliwość użytkowania tego miejsca (Parking) i stwarza iluzję miejsca rekreacyjnego (ten pseudo skwerek).
Jeszcze
źródło: image
Pobierz

Znalazłem tego brokera, fajna sprawa, że są dostępne lokaty w bankach europejskich ale nichuja nigdzie nie mogę zweryfikować tego tworu. Właściciel domeny nie znany, certyfikat SSL z amazona, firefox wyświetla mi "Ta witryna nie dostarcza informacji o swoich właścicielach." przy czytaniu certa.
Śmierdzi scamem?
#gielda #inwestycje #raisin
fakt SSL dziwny jak na pośrednika finansowego ale masz na stronie pełne dane podmiotu
Raisin SE
Schlesische Straße 33/34
10997
Po prostu nie znam tej instytucji i nie można nawet dowiedzieć się w oficjalnych źródłach kto jest właścicielem strony bo brak danych (wszystkie polskie instytucje finansowe możesz sprawdzić w rejestrach domen).
Zdziwiło mnie też brak auth smsem. Po prostu loguje się na stronę i mogę zmieniać
@markier: przecież jak dodajesz nr konta, zakładasz lokatę itp wszystko jest autoryzowane kodem sms
@markier: nie XD ale raczej nie wygląda mi to na szemrane, możesz zawołać za 3 miesiące i dam znać
@affairz: też czekam na odpowiedz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@affairz: zajebiście, dzięki za info, smacznej kawusi i dużych zysków życze.
Jak macie lokatę wybrana Francja