Aktywne Wpisy

Maly_Jasio +222
Dzień dobry. Chciałem się tylko pochwalić, że w wieku 43 lat dorobiłem się 90m2 bez kredytu we Wrocławiu w spokojnej dzielnicy. Dziękuję

sebolson +7
Dobry,
Walczę od dłuższego czasu (rok) z problemem cofania zapłonu do dolotu podczas zimnego rozruchu. Problem nie zawsze występuje. Około raz na 10 odpalen. Auto to BMW E46 z silnikiem m54b22.
Dolot sprawdzony dymiarka i nieszczelności zostały wyeliminowane (korekty długoterminowe od 3 do 4%)
Disa zregenerowana
Nowa pompa paliwa oraz filtr paliwa
Wymienione uszczelki na vanosie
Walczę od dłuższego czasu (rok) z problemem cofania zapłonu do dolotu podczas zimnego rozruchu. Problem nie zawsze występuje. Około raz na 10 odpalen. Auto to BMW E46 z silnikiem m54b22.
Dolot sprawdzony dymiarka i nieszczelności zostały wyeliminowane (korekty długoterminowe od 3 do 4%)
Disa zregenerowana
Nowa pompa paliwa oraz filtr paliwa
Wymienione uszczelki na vanosie

#imigranci #polityka
@Elberus: a czemu mają wyłapywać imigrantów którzy dostali legalne wnioski od pisu?
źródło: image
Pobierzteraz w ameryce jest takie powiedzonko
lewo i prawo to skrzydła tego samego ptaka
Są tylko dwa proste kroki:
1. Nie popierać przyjmowania imigrantów
2. Nie popierać pisu
Polska przez 30 lat rozwijała się dynamicznie
Jesteśmy na dnie i nie mamy innowacji
Wybierz jedno. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ciekawe, że Trump bardzo szybko zluzował zasady wjazdu dla tych Meksykanów, na których tak najeżdżał w czasie kampanii. Nagle się okazało, że jednak są potrzebni a nowe technologie nie zastąpiły jeszcze pracowników na budowach czy na farmach.
źródło: z27237792IHG,Robert-Bakiewicz-podczas-marszu-faszystowskiej-org
PobierzNo pewnie. Niemcy podrzucają nam po prostu bardzo opalonych Białorusinów.
@open_or_die:
źródło: pracownicze_2022_2023
Pobierz@open_or_die: Bąkiewicz należy do środowiska CDU i innych europejskich partii proimigranckich? Nie wiedziałem.
@Kryspin013: może dlatego, że PiS im wydawał pracownicze wizy, które już powygasały, jak im nie przedłużyli? XD