Wpis z mikrobloga

Wróciłem do #nomanssky po 2 latach przerwy. Zacząłem do nowego sejwa bo po takiej pauzie wolałem sobie na spokojnie przypomnieć wszystkie mechaniki. No i jak tak sobie przypomniałem wszystko to zorientowałem się ile grindu tutaj trzeba xD Więc wczytałem ostatniego sejwa z 110h na liczniku no i to był strzał w dziesiątkę :D >100mln na koncie, z 40k nanitów, 30 statków we flocie, baza i osada zrobiona i do tego parę statków i założone z 20 baz z kopalniami. Do tego niedokończone wątki fabularne, więc jest co robić :D Nowe mechaniki, można przebudować osadę i bazę itd. Sztos
#gry #nomanssky
acidd - Wróciłem do #nomanssky po 2 latach przerwy. Zacząłem do nowego sejwa bo po ta...

źródło: No Mans Sky Screenshot 2025.07.09 - 08.49.09.28

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@acidd ja po 200 godzinach odstawiłem żeby nie znienawidzić tej gry xD
Tak katowałem że kumpel z którego kopii korzystałem zaczął żartować, że chyba powinienem sobie sam kupić bo nie ma jak się wbić xD

• Odpowiedz
Więc wczytałem ostatniego sejwa

@acidd: Sam tak działam. Średnio co pół roku wracam na kilkanaście-kilkadziesiąt godzin - fajnie jak jeszcze wpadnie jakaś aktywna ekspedycja
  • Odpowiedz
@acidd: A niby były już pacze co zmniejszają ten grind. Ja mam trochę PTSD po grindzie w NMS. Sztuczne wydłużanie gry i symalacja zawartości jakiej nie ma.
  • Odpowiedz