Aktywne Wpisy

XeNinja +393
źródło: 1775486839877
Pobierz
lubie-sernik +36
Jaki kraj w Azji wybrali byście do życia? I dlaczego?
Ja zaczynam życie od nowa i na razie 2.06 lecę do Bangkoku na min. miesiąc. Później może Filipiny albo jakiś inny kraj.
Wszystko będę publikował pod tagiem #sernikpodrozuje więc już zachęcam do obserwacji.
#emigracja #azja #podroze
Ja zaczynam życie od nowa i na razie 2.06 lecę do Bangkoku na min. miesiąc. Później może Filipiny albo jakiś inny kraj.
Wszystko będę publikował pod tagiem #sernikpodrozuje więc już zachęcam do obserwacji.
#emigracja #azja #podroze

powodzenia bo to walka z wiatrakami
Zmień tryb życia jak możesz
Nie ugrasz za wiele
Jeśli będzie już grubo-policja sąd to i tak sprawa będzie się ciągnąć latami a urzędy cię zleją...
@PanKapibara: Ale ona nie ma obowiązku tego robić. Nawet nie ze złości, ale ja bym sie do tego nie dostosował. Nie zostawiam włączonych urządzeń elektrycznych gdy mnie nie ma w domu. Ok, poza lodówka. Słyszałem o zapaleniu się urządzeń, kabli. Nawet widziałem zapalenie się pralki(starszej) Tak wiem, że nowe pralki mają zabezpieczenia antypożarowe, ale to wciąż
W sensie działających w danym momencie tak. Mieszasz dwie kwestie. Większe ryzyko zwarcia, zapalenia się nie wiem akumulatorów, kabli czy części które sie nagrzewaja jest gdy urządzenia są w trybie działania i pobierają prąd z sieci. Gdy są wyłączone, ale nie są odłączone od sieci to ryzyko maleje. Ok, płyta czy piekarnik są podłączone cały czas, ale inne obciążenie jest gdy pracują z pełną
Masz prawo do korzystania ze swojej własności.
W większości wspólnot i spółdzielni w regulaminie jest ze po ustalonych godzinach należy ograniczyć używanie głośnego sprzętu rtv i agd. Z reguły pomaga być upierdliwym i ciągłe, spokojne zwracanie uwagi, że Ci to przeszkadza. Niestety widać, że sąsiadka nie z takich więc, zacznij od pisma/maila do wspólnoty, że Pani
Jeśli prosiłeś grzecznie to to wszystko co w praktyce możesz zrobić żeby spróbować zmienić jej zachowanie, ewentualnie możesz zaproponować że jej kupisz jakąś matę wygłuszającą pod pralkę z montażem, ale z doświadczenia wiem że przyjęcie takiego prezentu to może być za wielki trud - bo to trzeba drzwi otworzyć, poczekać