Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 182
@d4wid: Trzeba rozróżnić szurskie wymysły od celowych łgarstw i manipulacji Gregora, nie doceniacie skvrwysyństwa takich ludzi.
  • Odpowiedz
@Grzesiok: Polska ma zadowalający wynik jeśli chodzi o średni iloraz inteligencji na tle innych państw Europy, szczególnie w bloku wschodnim, dlatego zaniechalbym na twoim miejscu projekcji własnych problemów na ogół społeczeństwa
  • Odpowiedz
@d4wid mam znajomego który jest fanatykiem Brauna. 20 lat temu w podstawówce jego główne zainteresowania to był program "Nie do wiary" na tvn i zawsze dzielił się w szkole informacjami co było w ostatnim odcinku. Zawsze jakieś dowody na duchy, zombie, mumie, kosmitów.

Dzisiaj on chce żeby Braun rządził Polską
  • Odpowiedz
@kaxx: dokladnie gosc rozsiewa szurskie teorie w wiadomym celu, robi to tylko po to zeby odniesc korzysci polityczne. Widac to bardzo dobrze po tym jak pieja z zachwytu jego wyznawcy.
  • Odpowiedz
@d4wid: tylko 90% "teorii spiskowych" po 20 latach staje się faktem historycznym, a nie teoria spiskowa. Wy dalej myślicie, że kozojebcy w klapkach porwali 2 ogromne samoloty i potrafili nimi sterować tak żeby w-----ć w wtc xdddd pokażcie mi służby specjalne które by przejęły w locie samolot i miały umiejętności pilotażu boeinga xD
  • Odpowiedz
  • 2
@d4wid: tylko 90% "teorii spiskowych" po 20 latach staje się faktem historycznym, a nie teoria spiskowa. Wy dalej myślicie, że kozojebcy w klapkach porwali 2 ogromne samoloty i potrafili nimi sterować tak żeby w-----ć w wtc xdddd pokażcie mi służby specjalne które by przejęły w locie samolot i miały umiejętności pilotażu boeinga xD

Odpowiedz

@kvtasjusz-mgbewe: to jest piękne.
Wstawiasz post o uposiach, odzywa sie upoś.
Sami się oznaczacieXD
  • Odpowiedz