Piekło zamarzło Waleń (...) przeprowadza się do "kurnika". Oj pośrednik chińskiego badziewia wymięka finansowo. Polska pokazała mu, że do klasy średniej "pseudo prezesowi" daleko. Depresja połączona z bezsilnością.
matko bosko ależ upadek prezesa... aż trochę wstyd się z tego śmiać. Wille z basenem zamienia na klitę przy drodze wyjazdowej. Komfort piesków też poszedł pod młotek, bo gdzie będą biegać? Teraz mają ogród i przestrzeń a w tym garażu? Jak w tych nowych okolicznościach srejle ma rozwijać swój kanał?
@NAZWATYMCZASOWA: nie oglądałem lajta, nie wiem jaka jest konkluzja cytatów? Adamie, zleakuj nam cos dot. związku Phanny i Marcina. Cos sie odpierd... albo clickbait, ale Marcin nie umie jak Ty wq clickbaity <3.
BTW ogladalem Fifiego po 3 mcach. Chryste, jakim cudem on jeszcze zyje (zakladajac, ze ma te wyimaginowane choroby).
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
@lskx:
@mr-klapek:
@henen:
@tygrys12345:
@KorbenDallas:
Adamie, zleakuj nam cos dot. związku Phanny i Marcina. Cos sie odpierd... albo clickbait, ale Marcin nie umie jak Ty wq clickbaity <3.
BTW ogladalem Fifiego po 3 mcach. Chryste, jakim cudem on jeszcze zyje (zakladajac, ze ma te wyimaginowane choroby).
@lskx: Nie mam na imię Adam, a Marcina rzadko oglądam. Nie wiem, co się tam dzieje.