Wpis z mikrobloga

@Wojt_ASR_: ja go tam zawsze miałem za niedorozwiniętego emocjonalnie. A woźny gongnebil przy każdej okazji. Takà lekko nienawistną relacje mieli. Ale ja dość dawno temu to oglądałem, jak jeszcze na jakimś comedy central czy czymś puszczali jako względnie nowe.
  • Odpowiedz
@Returned: Gnębił go dlatego, że włożył mu monetę między drzwi i się do tego nie przyznał. Generalnie jak popatrzysz na woźnego, to bardzo często jakieś jego dokuczanie/uprzykrzanie komuś życia, wynikało z tego, że traktowali go jak człowieka niższej kategorii i on w ten sposób im odpłacał.
Najlepszy przykład to odcinek ze zdjęciem grupowym, gdzie utrudniał zrobienie tego zdjęcia (mimo tego, że mało kto w ogóle chciał je zrobić). Gdy Carla
  • Odpowiedz
@Wojt_ASR_: no, ale za tę monetę to takie ciągle gnębienie było dość nieadekwatną karą xD

A to, że traktowali go jak traktowali - on niespecjalnie sobie pomagał właśnie tym zachowaniem i wypracowali sobie wszyscy taki układ z nim.
  • Odpowiedz
@Returned: powód dobry jak każdy inny. JD był pewnie personifikacją wkurzających rezydentów, którzy traktowali go z wyższością.

No nie wszyscy właśnie, było przecież sporo postaci, które były dla niego życzliwe, przecież nawet z Coxem się zakumplował, z Carlą, Elliott zawsze była dla niego miła i tak mozna wymieniać.
  • Odpowiedz