Aktywne Wpisy

laventel +54
Za każdym razem jak koleżanki mi opowiadają jaki dramat jest na rynku matrymonialnym z chłopami to jestem tak wdzięczna że mam swojego niebieskiego od 7 lat i jest między nami super ( ͡° ͜ʖ ͡°) #zwiazki #niebieskiepaski

kamil-tumuletz +324
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#pracbaza #kolchoz #praca #januszex
Czy wracają czasy gdzie trudno było o pracę
@wyszopek129: nie wracają, czasy są takie że jak coś potrafisz to bez problemu masz robotę. Ale jeśli potrafisz tylko to co każdy to masz jak zawsze słaba sytuacje
Czyli za realny obraz sytuacji uznajesz malutką, anegdotyczną bańkę swoich znajomych, którymi się otoczyłeś a nie masy ludzi żalących się na portalach społecznościowych? ( ͡° ͜ʖ ͡°) No dobra, co kto lubi
Komentarz usunięty przez moderatora
@wyszopek129: najnizsza nie, ale stawki polecialy na ryj wzgledem lat 2021 - 2023.
@Long-Position-Investor: ale czy ja gdzieś narzekam? Ja odnajduję się na rynku pracy bez problemu. Nawet jestem w stanie dostosować się do zmian, widząc potencjał lepszej jakości życia potrafiłem nie raz zmienić branżę, rozwinąć umiejętności żeby się dostosować i moja pensja rośnie. Chodzi mi tylko o to że zamiast siedzieć w kącie i płakać jak to źle to ruszamy dupe, wychodzimy ze swojej bezpiecznej bańki