Wpis z mikrobloga

@qwertynianin1 @Pawcio_cukierek @Nukashine: słuchałem właśnie i nie wiem co o tym myslec. Może to niefortunne złożenie zdań w języku polskim?

No przecież, na jakiej zasadzie podważyć brak komór gazowych?

No bo co innego jak np. Korwin to ktoś dający ćwiczenie anegdotyczne: "czy na pan dowód że Hitler wiedział o holocauście", a co innego jakby serio twierdził że nie wiedział.
  • Odpowiedz
słuchałem właśnie i nie wiem co o tym myslec. Może to niefortunne złożenie zdań w języku polskim?

@interpenetrate: Chłop, któremu jedno co można przyznać to dobre posługiwanie się polszczyzną nie wie jak skleić zdanie tak, żeby trzymało się kupy? I nie wiesz co o tym myśleć?
  • Odpowiedz
@interpenetrate: Przeciez Braun wierzy/powiela dziesiatki teorii spiskowych - Pandemia, szczepionki, ocieplenie klimatu, leki na raka - to wszystko sciemy itd W tych srodowiskach chyba co druga osoba wierzy jeszcze w chemitrals, znachorow - medycyna naturalna itd
  • Odpowiedz
@interpenetrate ja przesłuchałam całość, nie tylko od 8 minuty, ja jako autystyk rozumiem dosłownie - Braun mówi że każde miejsce zbrodni trzeba prokuratorsko zbadać, a że skoro ekshumacja w Jedwabnem została przerwana przez prokuratorów i sprawa umorzona po znalezieniu niemieckich łusek, a muzeum Auschwitz nie dopuszcza do badań krematoriów więc krematoria to fake (nie obozy, krematoria) bo miejsce zbrodni nie zostało zbadane. Cała rozmowa jest o Jedwabnem i po zdaniu o
  • Odpowiedz