Wpis z mikrobloga

hah właśnie wracam z Gruzji gdzie diesel na nasze za 3zl za litr a my się podniecamy że nie bierzemy ruskiej ropy ale za to lubimy drogo xDD

@Superluxx: no i co? srednie wynagrodzenie w gruzji to 1800zl. wole miec 2x drozsze paliwo i z 4,5 raza wieksza wyplate, a do tego nie byc pod kontrola ruskich malp xD
  • Odpowiedz
hah właśnie wracam z Gruzji gdzie diesel na nasze za 3zl za litr a my się podniecamy że nie bierzemy ruskiej ropy ale za to lubimy drogo xDD

@Superluxx: No patrz, a Gruzini dalej 3 razy biedniejsi od nas.
  • Odpowiedz
Pierwszy raz Ci dałem plusa pisowski propagandzisto.

@Jabby: Też się sam sobie zdziwiłem, ale jak widać nienawiść do kacapów jest ponad podziałami, rzecz fundamentalna jak prędkość światła.
  • Odpowiedz
@SzarakGieldowy: sytuacja kojarzy mi się z przejściem od szambiarki do stałego podłączenia do kanalizy ale wielka bolska lubi utrudniać sobie życie. Nigdy nie zrozumie tej decyzji którą niektórzy nazywają sukcesem a wszyscy widzimy ceny na stacjach
  • Odpowiedz

@Superluxx: Haha, a czemu wracasz? Nie trzeba było tam zostać na dłużej? Wódkę jeszcze mają tanią.
  • Odpowiedz
przecież Orlen swoje paliwo bierze z Rosji xD

@Tyrande: przecież kłamiesz. Nie bierze. Nie bierze nawet przez pośredników. Właśnie zamknął ostatni kontakt dla Czech.
Po co kłamiesz?
  • Odpowiedz
@dlugi-gr no a Ty myślisz że gazu w Polsce się nie używa czy jak? Sąsiad wozi gaz od lat, wszystko ruskie i tutaj mało co się zmieni. Ropa? Pff xD
W ogóle ten wpis Orlenu to taka z-----a propaganda która pewnie trafia tylko do ludzi pokroju kogoś tam wyżej w tym wpisie który zaczął od ruska nazywać typa który sobie pojechał k---a do Gruzji
  • Odpowiedz