Aktywne Wpisy

Patrycja89 +53
Nic mnie tak nie bawi jak podczas rozmowy kwalifikacyjnej rekruter zachwala firmę pod niebiosa, jaka to nie jest wspaniała, jak się prężnie rozwija i jak nie zatrudniają byle kogo po czym bez cienia żenady mówią, że to zlecenie i stawka minimalna xDDD Wspaniała firma k---o, dziękuję za zaszczyt pracy, normalnie Boga za nogi złapałam (na szmacie zarabiałam 4400 netto xD )
#pracbaza #praca #szukampracy #bezrobocie
#pracbaza #praca #szukampracy #bezrobocie

wfyokyga +49
Karuzela z robok
źródło: temp_file2528511419767906380
Pobierz

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@Superluxx: no i co? srednie wynagrodzenie w gruzji to 1800zl. wole miec 2x drozsze paliwo i z 4,5 raza wieksza wyplate, a do tego nie byc pod kontrola ruskich malp xD
@Superluxx: No patrz, a Gruzini dalej 3 razy biedniejsi od nas.
@Jabby: Też się sam sobie zdziwiłem, ale jak widać nienawiść do kacapów jest ponad podziałami, rzecz fundamentalna jak prędkość światła.
@Superluxx: jedź sobie do Iranu to bedziesz miał 30 groszy za litr
To że biorą przez pośrednika, nie znaczy, że paliwo nie pochodzi z Rosji.
@Superluxx: Haha, a czemu wracasz? Nie trzeba było tam zostać na dłużej? Wódkę jeszcze mają tanią.
@Tyrande: przecież kłamiesz. Nie bierze. Nie bierze nawet przez pośredników. Właśnie zamknął ostatni kontakt dla Czech.
Po co kłamiesz?
@RyczyszNaSzyszka: no nie bardzo. Z gazem masz rację, ale z Ropą już nie.
W ogóle ten wpis Orlenu to taka z-----a propaganda która pewnie trafia tylko do ludzi pokroju kogoś tam wyżej w tym wpisie który zaczął od ruska nazywać typa który sobie pojechał k---a do Gruzji
Polska nie ma własnych pól naftowych, które wyżywiłyby kraj.