Aktywne Wpisy

Tytyka +100
Muszę się pochwalić mirki. Udało mi się zrobić pierwszy w życiu rosół tak jak to robi moja mama z udka kaczki. Wyszedł super
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
źródło: temp_file3765796085747042391
Pobierz
laventel +9
Za każdym razem jak koleżanki mi opowiadają jaki dramat jest na rynku matrymonialnym z chłopami to jestem tak wdzięczna że mam swojego niebieskiego od 7 lat i jest między nami super ( ͡° ͜ʖ ͡°) #zwiazki #niebieskiepaski

Za tydzień widzę się ze swoją byłą którą nadal kocham mimo że zerwaliśmy już z rok temu. Nie było żadnych zdrad ani nic.
Zależy mi aby dobrze wyszło i abyśmy do siebie wrócili, stąd #ankieta #pytanie do #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #pytaniedorozowychpaskow #pytaniedoniebieskichpaskow
(Opcja pierwsza:) Lepiej sprawiać wrażenie pewnego siebie z udanym życiem i dużym powodzeniem aby poczuła zazdrość i chęć udowodnienia mi, że jest najlepsza czy (opcja druga:) lepiej sprawiać wrażenie tak zakochanego, że nie byłem w stanie zapomnieć i ułożyc sobie życia bez niej aby wiedziała że nadal ją kocham?
#zwiazki #milosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Która lepsza?
Bądź sobą i tyle.
Całe życie nie będziesz grał kogo innego.
Kłamstwo jest głupie i ma krótkie nóżki
Po pierwsze było pytanie o powód rozstania.
A po drugie - czy ona spotykała się po Tobie z kimś innym? Czy teraz jest singielką?
Jeśli - mówiąc brutalnie - po Tobie był w jej życiu jakiś siusiak, nie pakuj się w to. Można sobie teoretyzować itp. ale z mojego doświadczenia, dużo "higieniczniej" z perspektywy psychologii byłoby iść dalej.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi