Wpis z mikrobloga

@wysylamnudesy: większość aktywnych użytkowników FB obecnie to stare baby i dziadki. Milenalsi odpuścili, zoomerzy mają inne social media. A takie artykuły zachęcają dziadków do komentowania, że ci młodzi teraz to z-----i są a ich pokolenie to było super. Potem pojawia się parę trolli politycznych, że to wszystko przez Tuska. Na koniec kilka komentarzy od młodszych niedobitków, którzy próbują się bronić w komentarzach. I tym sposobem masz kilkadziesiąt albo o kilkaset
  • Odpowiedz
@LubieSzaszylkiZLublina: też tak kiedyś myślałem, ale jak jeszcze były fora na Datezone to widziałem mnóstwo odniesień do różnych miast w Polsce. Również tych, które mam niedaleko siebie - Legnica, Jawor, Zielona Góra i nie tylko. Często były konkretne dane gdzie i jak można spotkać takich ludzi albo same ogłoszenia. Kina, baseny, galerie.

Niektóre laski, jak córka eli gawin, ogarniają ten sport i same proponują dorosłym gościom keks za hajs.

@
  • Odpowiedz
  • 7
@AnalnyGrzmot ja nie wątpię że to się zdarzyło, bardziej wtedy wydźwięk Onetu był taki "zobacz nowa niebezpieczna moda przechodzi od szkoły do szkoły, cała Polska jest narażona" gdzie pamiętam że kumplami byliśmy w-------i bo albo kłamią albo na źle imprezy chodzimy xd
  • Odpowiedz
@JuzNieBedePodrywalMirabelek: mnie najbardziej rozwalają chłopy, co simpują do modelek w reklamach bielizny, to nie tylko stare dziady, ale również ~45 latkowie, więc jakiś początek millenialsów

z jednej strony rozumiem, że samotność jest straszna, ale z drugiej jak można tak tracić godność
  • Odpowiedz
Jakie artykuły taki target uzytkownika. Nie zapominajmy że onet był szczujką jednej z opcji politycznych w ostatnim czasie i bardzo sie z nimi identyfikuje ale niedobra o tym mowic ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz