Wpis z mikrobloga

Wzięła mnie straszna nostalgia.... Miałem 12-13 lat i przegrałem całe wakacje ze starszymi kolegami z ulicy w Magię i miecz #gryplanszowe, mama musiała siłą prawie ściągać do domu. Nie jadłem nic przez 8-10h, bo tak nas wciągała gra. Potem dostałem bana, Kamilek też już starszy, więcej nauki, mniej gry. Zrobiłem własną grę, zasady, mapa, tyle że było to zwiazane z moją ulubioną bajką #dragonball i ze swoimi ziomkami, bez dopracowanych ,zasad bez niczego graliśmy kilkadziesiąt godzin. Coś pięknego. Czy to normalne że mając 35+ myślę, że odtworzę tego dragon balla i zacznę pykać z kumplami?
W sumie 10 plusów i odpalam #chatgpt albo inne #ai i lecę produkować grę #heheszki #nostalgia, zrobię później #rozdajo kopi na wykopie jak się uda stworzyć.
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@bibi__: Było, ale w domu rodzinnym kilka kart tylko znalazłem. Były "dodatki" ekstra mapy, zaświaty, namek, Kaito. Tylko nie mogę w DB zrobić klimacie, bo nie będę mógł zarabiać.
  • Odpowiedz
  • 3
@bibi__: Chodzi mi po głowie świat słowian. Akurat byli by ludzie, wilkołaki - sajanie (transformacja w wilkołaka) i inne istoty.
  • Odpowiedz