Wpis z mikrobloga

Od bardzo dawna byłem na randce z Tindera . Łaską w sumie ładna i pasują zdjęcia .

Gadamy, gadamy o psach , filmach itp. aż tu nagle typiara mówi że rozmowa się nie klei i to nie to .
Rynek matrymonialny to dzisiaj potworne męki , tylko topka może sobie z kobietami pogrywać , reszta może tylko doznać takich nieprzyjemności jak ja dzisiaj ( ͡° ͜ʖ ͡°).

#blackpill #tinder
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

do ruch..nia i czasem do zdobywania atencji

@sberatel: to jakim cudem ja znam wiele małżeństw, nawet już dzieciatych po tinderze? Za rok mam wesele koleżanki, która poznała męża na tinderze
  • Odpowiedz
to jakim cudem ja znam wiele małżeństw, nawet już dzieciatych po tinderze? Za rok mam wesele koleżanki, która poznała męża na tinderze

@technojezus rozmawiałeś kiedyś z tymi laskami, które poznały tam męża i ich partnerami jak wyglądało ich doświadczenie obcowania z tymi apkami? bo mogłoby się okazać, że nie było dla obojga takie same

prawdopodobnie takim cudem, że kobiety mają tam kilka poziomów prościej kogoś znaleźć, niezależnie do czego kogoś szukają
  • Odpowiedz
@git_commit znam wystarczająco dużo wieloletnich par które poznały się przez tindera by się nie zgodzić, kwestia czego się szuka i jak duży wybór się tam ma

a będąc kobietą dosłownie wystarczy mieć na nich realistyczne oczekiwania i jakąś elementarną umiejętność dokonania selekcji by bez trudu poznać tam kogoś normalnego
  • Odpowiedz
@git_commit znaczy powiedziałbym, że głównie do związków to ona nie była nigdy :)

niemniej nadal nie widzę powodu dla którego ktoś kto ma wzięcie miałby mieć problem znaleźć tam partnerkę/partnera, schody zaczynają się gdy się wzięcia nie ma, wtedy prawdopodobieństwo jest nawet mniejsze niż "w realu"
  • Odpowiedz