Aktywne Wpisy

Leniek +139
Przeciwko nocnej prohibicji protestować może tylko łeb przeżarty alkoholem na wylot.
Bo żeby ta prohibicja w czymkolwiek przeszkadzała to trzeba spełniać wszystkie poniższe warunki:
- Nie mieć pieniędzy na kulturalne spożywanie alkoholu w knajpach / klubach
- Być pierdołą która nie potrafi kupić alkoholu przed imprezą
- Chlać na umór za każdym razem, bo tylko wtedy nie da się przewidzieć ile tego alkoholu potrzebujesz
- Być uzależnionym i nie móc mieć w domu zapasu alkoholu bo kusi
Bo żeby ta prohibicja w czymkolwiek przeszkadzała to trzeba spełniać wszystkie poniższe warunki:
- Nie mieć pieniędzy na kulturalne spożywanie alkoholu w knajpach / klubach
- Być pierdołą która nie potrafi kupić alkoholu przed imprezą
- Chlać na umór za każdym razem, bo tylko wtedy nie da się przewidzieć ile tego alkoholu potrzebujesz
- Być uzależnionym i nie móc mieć w domu zapasu alkoholu bo kusi
źródło: image
Pobierz
vieniasn +573
wziąłem zły ryż i ten brązowy się gotuje pół godziny zamiast 15 minut ludzie złoci jednak co biały to biały

Gadamy, gadamy o psach , filmach itp. aż tu nagle typiara mówi że rozmowa się nie klei i to nie to .
Rynek matrymonialny to dzisiaj potworne męki , tylko topka może sobie z kobietami pogrywać , reszta może tylko doznać takich nieprzyjemności jak ja dzisiaj ( ͡° ͜ʖ ͡°).
#blackpill #tinder
Nie sądzę , po prostu była za ładna a doświadczenie z kobietami mam .
A do czego?
No to jej się nie spodobałem z wyglądu .
@sberatel: to jakim cudem ja znam wiele małżeństw, nawet już dzieciatych po tinderze? Za rok mam wesele koleżanki, która poznała męża na tinderze
@technojezus rozmawiałeś kiedyś z tymi laskami, które poznały tam męża i ich partnerami jak wyglądało ich doświadczenie obcowania z tymi apkami? bo mogłoby się okazać, że nie było dla obojga takie same
prawdopodobnie takim cudem, że kobiety mają tam kilka poziomów prościej kogoś znaleźć, niezależnie do czego kogoś szukają
a będąc kobietą dosłownie wystarczy mieć na nich realistyczne oczekiwania i jakąś elementarną umiejętność dokonania selekcji by bez trudu poznać tam kogoś normalnego
A widzisz, te 10 lat temu moze i tinder w Polsce byl do zwiazkow, od 3 lat mniej wiecej raczej jest to apka do ONS i FwB dla kobiet i przystojniakow
niemniej nadal nie widzę powodu dla którego ktoś kto ma wzięcie miałby mieć problem znaleźć tam partnerkę/partnera, schody zaczynają się gdy się wzięcia nie ma, wtedy prawdopodobieństwo jest nawet mniejsze niż "w realu"