Korzystacie z usług typu #zakupy spożywcze z dowozem pod drzwi jako klient indywidualny? Które sieci handlowe czy kto tam to oferuje, możecie polecić? Miasto z grona Top5 Wiem że takie coś oferują niektóre Auchany, bo zdarzyło mi się dorobić w kryzysowej sytuacji na czymś takim. #wykop30plus
@comanchee: Ogólnie polecam zamawiać warzywa, produkty sypkie, makarony itp. Natomiast nie polecam zamawiać owoców, bo często przyjeżdżały w średnim stanie. Z sklepów to Auchan, Wolt, Lisek, Delio, Frisco
@comanchee: tak, głównie przez Glovo, ale zdarzało się przez inne appki. Generalnie spoko, ale czasami brakuje jakichś produktów i wtedy usuwają takie pozycje z zamówienia
@comanchee: Korzystam z usług Stokrotki, mają normalny sklep online, gdzie mogę zrobić pełnoprawne zakupy, dowóz przy zakupach powyżej 100 zł kosztuje chyba z 3 zł, a w tej cenie masz tyle toreb termicznych, ile trzeba żeby zmieścić Twoje zakupy ;)
@comanchee: nie, jak idę sama mogę sobie wybrać konkretne produkty, a te z datą ważności wybrać tak, żeby miały dłuższą. Dostawca tego nie będzie wybierał tylko weźmie pierwsze lepsze z brzegu.
Które sieci handlowe czy kto tam to oferuje, możecie polecić? Miasto z grona Top5
Wiem że takie coś oferują niektóre Auchany, bo zdarzyło mi się dorobić w kryzysowej sytuacji na czymś takim.
#wykop30plus