Aktywne Wpisy

Rad-X +126
Moje stoopki, po krótkiej przebieżce <3
#stopyboners
#stopyboners
źródło: c1c5146b0f9e4f3d5d32eb849820bf52aea021098fda08143e68e709cda4ee8c
Pobierz
Ciemny009 +50
Po dwóch tygodniach pracy w korpo dojrzewam w końcu do tego pomimo ogromnego dysonansu poznawczego że zostałem oszukany i całe życie próbowano mi wmówić że korpo to najlepsza co może się w życiu zdarzyć, czyli fajna praca za biureczkiem, kawka, ploteczki a pracownicy fizyczni to j----e tępaki. Typowe( UCZ SIĘ BO SKOŃCZYSZ JAK TEN PAN ŚMIECIARZ). Tymczasem stara ruro z polskiego ten Pan który pracuje jako śmieciarz zarabia dwa razy więcej od

Na wolnych obrotach jałowych mam takie jakby lekkie szarpanie/duszenie się silnika, na obrotomierzu nie widać zmian w obrotach, dodatkowo podczas jazdy owy problem nie występuje, żadnych błędów komputera nie mam.
Na ten moment wymieniłem całą elektrykę tzn. świece, kable, cewki oraz do tego pompę paliwową i niestety dalej to samo :/
Do głowy jednie przychodzi mi wymiana wtrysków
#mechanikasamochodowa #mechanika #samochody
Dzięki mirki, dolot trochę uszkodziłem tzn airbox nie siedzi tak jak powinien bo ułamałem śrubę mocującą, aczkolwiek przed tym ten problem również występował, także wychodzi na to że trzeba będzie wymienić silnik krokowy(zawór biegu jałowego)
CE się nie świeci?
Sprawdź korekty paliwowe. Też myślę, że może być dolot nieszczelny.
@chaddeveloper: Od tego dobrze byłoby zacząć, a jak błędów nie pokaże, to podgląd parametrów.
Potem dalej szukanie nieszczelności, pomiar kompresji, ciśnienia paliwa.
Jeżeli na MINIMALNIE wciśniętym gazie problem znika to umyj przepustnice i wymień lub umyj silnik krokowy. Nic więcej