Wpis z mikrobloga

W ostatnim czasie dużo jeżdżę Toyotą Corolla i doszedłem do wniosku, że samochody w automacie to nie jest coś dla mnie. O ile w autobusach wolę automat to z samochodem osobowym mam kompletnie na odwrót. Większa frajdę z jazdy daje mi skrzynia manualna. Tak jeżdżę kilka godzin Corolla i dochodzę do wniosku, że po prostu jazda na automacie mnie nudzi #motoryzacja #samochody
Lardor - W ostatnim czasie dużo jeżdżę Toyotą Corolla i doszedłem do wniosku, że samo...

źródło: temp_file2246938966199686225

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Większa frajdę z jazdy daje mi skrzynia manualna

@Lardor: totalna frajda, jazda autem co ma 100 i kilka koników pod maską w manualu

jazda na automacie mnie nudzi

@Lardor: no wiesz, jakies 99% populacji uzywa samochodow do przemieszczenia sie a im wygodniej tym lepiej, widocznie mieszkasz gdzies na wypizdowiu, bo stojac codziennie w korkach jadac do/z pracy, to mialbys ubaw po pachy machając sprzeglem jak ostatni czub, nigdy
  • Odpowiedz
@Lardor: tylko jaką frajdę daje manual tak na codzień, bo zmiana biegów i wciskanie co chwilę sprzęgła stojąc w korku to zdecydowanie nie jest dobra zabawa.
  • Odpowiedz
@Lardor jak byś miał okazję to przejedź się jakimś BMW ze skrzynią 8hp, napęd tył, 600+ koni, hydro, szpera. Ten automat naprawdę daje radę. Można kopać ze sprzęgła aż miło.
  • Odpowiedz