Wpis z mikrobloga

W jaiej sieci jest najdłuzsza waznosc doładownaia za 5 albo 10zł?

Chodzi o to ze nie trzeba mi zbyt czesto doaldowywac, bo rzadko dzwonie, więc przydałaby mi sie dluższa waznosc takich doladowan. Najepiej tez jakby byla jakas dobra opcja zwiazna z internetem.

Aktualnie jestem w orange, gdzie za 5zł waznosc jest 2 dni, za 10 tydzien.

#siecikomorkowe #orange #tmobile #plus #mobilevikings #pytanie #pytaniedoeksperta
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@tomekb1999 Jesacxe przydalabybsie jakas dobra oferta internetowa. Aktualnie neta uzywam w tmobile przez esim, bo mają promocje ze za darmo mozna zamówić karte i orzez miesiax darmowy internet
  • Odpowiedz
@essos:

Przenioslem ostatmio numer do orange na karte i za przeniesienie(na nowym starterze to nie przejdzie) i wyrazenie zgod marketingiwych(ale raczej nikt nie dzwoni) mialem rok waznosci konta i 400GB wazne przez ten rok. Rozmowy i smsy sa bez limitu przez 3 mc potem jest drogo.

Do rozmow i smsow w tym trybie najlepszy jest a2 mobile 10gr/min, 10gr/sms. Rok waznosci po zasileniu za 5zl.
  • Odpowiedz
  • 0
@nieznamniepamietam: Wlasnie niedawno na peperze mi sie obila ajkas taka promocja, ale chyba juz tego nie ma. Ja ogolnie jestem w orange, wiec najpierw musialbym ten numer gdzies indziej przeniueść i spowrotem
  • Odpowiedz