@NocnikDzienny: hehe dobre XD. Niestety jestem bardzo niezdecydowany co do wyboru lekarza i tak czytam X opinii, mimo że lekarz ma super opinie, to jak widze opinie o miejscu w którym się wykonuje np 2.3 na google to odrzucam
@PiersiowkaPelnaZiol: Może warto zainteresować się i poczytać opinie o doktorach z innych miast? To jest poważna decyzja na całe życie, chyba lepiej wybrać się gdzieś dalej do dobrego fachowca, niż ryzykować konowała. Tego który mnie ciął ci nie polecę, bo już mu się zmarło.
@PiersiowkaPelnaZiol: Kraków - Katowice to chwila pociągiem więc i tak pewnie ktoś ci poleci dr Kulika. Pewnie nie ma metody idealnej jak i lekarza. Bardziej bym się martwił czy to dla ciebie niż wyborem lekarza bo to decyzja na całe życie.
@Normalny_czyli_dla_wi3lu_inny: jak by spadała ilość produkowanych plemników to znaczy że poziom teścia spada a wtedy to zamiast ochoty na ruchanie będzie chęć na żarcie.... Wazektomia polega na tym że plemniki są dalej produkowane jak przed, tyle że strzelasz ślepakami.
Wazektomia polega na tym że plemniki są dalej produkowane jak przed, tyle że strzelasz ślepakami.
@saymon: To wiem, tylko obiło mi się gdzieś o uszy, że po wazektomi z czasem zanika produkcja plemników i nawet po ewentualnej "naprawie" nasieniowodów plemniki nie są produkowane i nie da się zostać tatą. Byłem ciekaw czy to prawda czy bajka.
metoda kanadyjska
źródło: jcrhdBt2aHCo7l4G
PobierzI tak odrzuciłem już chyba wszystkich XDD
Pewnie nie ma metody idealnej jak i lekarza. Bardziej bym się martwił czy to dla ciebie niż wyborem lekarza bo to decyzja na całe życie.
Czytałem, że teoretycznie wazektomia jest odwracalna, ale teoretycznie z czasem zanika produkcja plemników.
Więc jak to jest ?
Wazektomia polega na tym że plemniki są dalej produkowane jak przed, tyle że strzelasz ślepakami.
@saymon: To wiem, tylko obiło mi się gdzieś o uszy, że po wazektomi z czasem zanika produkcja plemników i nawet po ewentualnej "naprawie" nasieniowodów plemniki nie są produkowane i nie da się zostać tatą. Byłem ciekaw czy to prawda czy bajka.