Aktywne Wpisy

MirasPdk +106
źródło: 1000007791
Pobierz
Teuvo +19
odpadła mi taka cześć od opiekacza ale działa nadal czyli było niepoczebne
źródło: temp_file2589944012504588732
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000007791
Pobierz
źródło: temp_file2589944012504588732
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: bmV6YS0xMy5qcGc
PobierzI kiedyś to u Niemca było, wszystko na miejscu, pokrętła, przyciski - teraz panie Areczku masz pan tablet i klikaj.
@__MadCat: no początek lat 2000 to był dramat pod względem designu, więc nawet jeśli w tamtych czasach to nie było takie złe, to zestarzało się fatalnie.
Jedyny mój zarzut do tego wnętrza to brak wskaźnika
Z resztą się zgadzam, chociaż peak designu wnętrza to było dla mnie E39 a potem F10.
Generalnie cała seria F starzeje się jak wino moim zdaniem.
No moze jakies pagani, ale to poza kategorią
Mam na prawdę zadbana sztukę, a przy wyższych temperaturach słyszę jak plastiki skrzypią, a ostatnio zaczęły stukać te wystające bolce w drzwiach.
W serii E9x czy E46 nic takiego nie miało miejsca, mimo gorszej przeszłości samochodu
Komentarz usunięty przez autora
@bidzej: Dobra, tak totalnie bez uszczypliwości. Możesz wstawić jakieś wnętrze samochodu które twoim zdaniem nie jest niesamowitym gównem? Pytam z czystej ciekawości.
20 lat temu to ten infotainment robil robote. szeczegolnie w dobie telefonow typu nokia 3310 czy inny sony ericson. ale obecnie to kalectwo. wybieranie adresu krecac galka idrive, kontakty z telefonu tak samo. aktulalizacje map jakimis plytkami z aso.
dla nawigacji tylko dotyk jak w nowych. cyk paluszkiem na mapie nawiguj i jedziesz. dlatego ekran musi byc w zasiegu reki a nie tak zabudowany jak na foto
nawet bluetooth
źródło: hyundai_santa_fe_cabin_front
Pobierzźródło: temp_file41592653863534440
Pobierz