Wpis z mikrobloga

Bardzo pięknego shota @ActiveekHere wrzucił, dziękuję mordeczko ( ͡° ͜ʖ ͡°) #kiszak mówił kiedyś wielokrotnie, że on nie rozumie jak można grać w gta online bo nie ma tam progresywności postaci. Jaka niespodzianka, a tutaj w co gra nasz wąsaty hipokryta ? xD Chyba, że granie na jakimś serwerze RP już się nie liczy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) #bekazludologuff #bekazludologow
Cztero0404 - Bardzo pięknego shota @ActiveekHere wrzucił, dziękuję mordeczko ( ͡° ͜ʖ ...
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jokerzbatmana: Nieścisłość, którą sobie wmówiliście, grę mam kupioną na steamie za grosze od 2018 i nigdy nie odpaliłem po kupnie do momentu kiedy grałem w nią w okresie jak była rozdawana na epicu bo znajomi grali i chcieli żebym zagrał. Mam dokładnie 2.1h, ostatnie włącznie 2020 rok, ale co ja się będę przed jakimś cwelem tłumaczył
  • Odpowiedz
  • 0
ale co ja się będę przed jakimś cwelem tłumaczył

@xP9VLkb3V9: Właśnie to robisz. Podobno dodałeś mnie na czarną listę a tłumaczysz się jednocześnie jak ciota pod moim wpisem użytkownikowi @jokerzbatmana i widać, że tam żyłka ci pęka po tym w jaki sposób mnie nazywasz.
  • Odpowiedz