Aktywne Wpisy

baemaj +87

Y3ll0w69 +53
Zapraszam do tworzenia zestawienia waszym zdaniem NAJGŁUPSZYCH RZECZY jakie istnieją, ja zaczynam:
Te śmieszne gwiazdki na syfki na twarzy, które sprawiają, że pryszcza widać z kilometra a tak to każdy by go olał albo nie zauważył.
#glupiewykopowezabawy
#kosmetyki
Te śmieszne gwiazdki na syfki na twarzy, które sprawiają, że pryszcza widać z kilometra a tak to każdy by go olał albo nie zauważył.
#glupiewykopowezabawy
#kosmetyki
źródło: images (13)
Pobierz
![Wieczna latarka [TOWARY MODNE 314]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/77b5cb40655fb5b95452c15c0c874a3bc791c9c14cd6785d813b8e866522bd8c,q80.jpg)

@xP9VLkb3V9: Niech zgadnę, piszesz tak ponieważ samemu grasz na tych serwerach? xD ( ͡° ͜ʖ ͡°) Sorry, ale dla mnie to nie różni się absolutnie niczym. Poza tym, że nad GTA Online piecze trzyma Rockstar i zarabia na tym a na serwerach RP piecze
@xP9VLkb3V9: Czyli swoją wypowiedzią właśnie potwierdziłeś pośrednio, że bronisz gta rp i tego całego upośledzonego community bo sam w to grasz
@xP9VLkb3V9: Od urodzenia. Jestem p----------y bo wyraziłem się nieprzychylnie o gierce w którą grasz i lubisz więc nie możesz tego przeboleć xD Typowy kidos z RP który czeka aż jego ulubiony streamer zrobi jakiś napadzik albo będzie kogoś odbijał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@xP9VLkb3V9: ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) XD No to mi tego, że się rzucasz jak karp bez wody przed wigilią pod moim wpisem.
@Melekesz: O tobie częściej misiaczku <3 :*
@Cztero0404: Kolega ma racje, jedyne co mają wspólnego te 2 rzeczy to interfejs którym jest gierka ale to dwa zupełnie rózne produkty, goście od rp mają całe ekipy developerów siedzące nad skryptami i edytują gameplay na miliony sposobów, to troche jakbyś porównywał cs matchmaking do prywatnego serwera zombie escape.
Nawet argument
@MshL: Przepraszam, a to miał mieć jakieś odniesienie? Już nawet nie pisząc o tym, że tam żadnego argumentu nie ma xD
@jokerzbatmana: Nie no, wiesz. Ja mu tam wierzę na przykład ( ͡° ͜ʖ ͡°) Chłop napisał, że ma przegranie 2 godziny przez 5 lat na steamie w grę którą rozdawali za darmo na epicu. Do tego ten pojazd po ubisofcie o którym absolutnie nigdzie nie wspomniałem i ogólnie bardzo rzadko wspominam nazywając ich gry gównem. Czyżby to była jakaś wskazówka od
@jokerzbatmana: XD Spoko