Wpis z mikrobloga

Bardzo pięknego shota @ActiveekHere wrzucił, dziękuję mordeczko ( ͡° ͜ʖ ͡°) #kiszak mówił kiedyś wielokrotnie, że on nie rozumie jak można grać w gta online bo nie ma tam progresywności postaci. Jaka niespodzianka, a tutaj w co gra nasz wąsaty hipokryta ? xD Chyba, że granie na jakimś serwerze RP już się nie liczy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) #bekazludologuff #bekazludologow
Cztero0404 - Bardzo pięknego shota @ActiveekHere wrzucił, dziękuję mordeczko ( ͡° ͜ʖ ...
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
co jak co, ale gta online i serwery stawiane przez ludzi to 2 kompletnie różne bajki, których się nie powinno nawet porównywać.

@xP9VLkb3V9: Niech zgadnę, piszesz tak ponieważ samemu grasz na tych serwerach? xD ( ͡° ͜ʖ ͡°) Sorry, ale dla mnie to nie różni się absolutnie niczym. Poza tym, że nad GTA Online piecze trzyma Rockstar i zarabia na tym a na serwerach RP piecze
  • Odpowiedz
@Cztero0404: Na prawdę? No to chyba nie mamy nawet o czym rozmawiać jak dla ciebie gta online, które jest syfem od rockstara to to samo co serwery community gdzie na największych serwerach pracują developerzy dostający tysiące dolarów miesięcznie za tworzenie autorskich modeli, systemów, pluginów, modów i generalnie wszystkiego innego. Elo
  • Odpowiedz
  • 0
Na prawdę? No to chyba nie mamy nawet o czym rozmawiać jak dla ciebie gta online, które jest syfem od rockstara to to samo co serwery community gdzie na największych serwerach pracują developerzy dostający tysiące dolarów miesięcznie za tworzenie autorskich modeli, systemów, pluginów, modów i generalnie wszystkiego innego. Elo

@xP9VLkb3V9: Czyli swoją wypowiedzią właśnie potwierdziłeś pośrednio, że bronisz gta rp i tego całego upośledzonego community bo sam w to grasz
  • Odpowiedz
  • 9
boże ale jesteś p----------y, bardziej niż kiszak

@xP9VLkb3V9: Od urodzenia. Jestem p----------y bo wyraziłem się nieprzychylnie o gierce w którą grasz i lubisz więc nie możesz tego przeboleć xD Typowy kidos z RP który czeka aż jego ulubiony streamer zrobi jakiś napadzik albo będzie kogoś odbijał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
nie gram w gta w ogóle,

nie wiesz nic o tej grze

C--j z tego, nawet jakbym w to grał to co ci do tego?

@xP9VLkb3V9: ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) XD No to mi tego, że się rzucasz jak karp bez wody przed wigilią pod moim wpisem.
  • Odpowiedz
Jestem p----------y bo wyraziłem się nieprzychylnie o gierce w którą grasz i lubisz więc nie możesz tego przeboleć xD

@Cztero0404: Kolega ma racje, jedyne co mają wspólnego te 2 rzeczy to interfejs którym jest gierka ale to dwa zupełnie rózne produkty, goście od rp mają całe ekipy developerów siedzące nad skryptami i edytują gameplay na miliony sposobów, to troche jakbyś porównywał cs matchmaking do prywatnego serwera zombie escape.

Nawet argument
  • Odpowiedz
  • 0
Nawet argument kiszaka który przytoczyłeś w oryginalnym poście nie ma odniesienia do serwerów rp xd

@MshL: Przepraszam, a to miał mieć jakieś odniesienie? Już nawet nie pisząc o tym, że tam żadnego argumentu nie ma xD
  • Odpowiedz
  • 1
ale się cwel odpalił XDDDD

@jokerzbatmana: Nie no, wiesz. Ja mu tam wierzę na przykład ( ͡° ͜ʖ ͡°) Chłop napisał, że ma przegranie 2 godziny przez 5 lat na steamie w grę którą rozdawali za darmo na epicu. Do tego ten pojazd po ubisofcie o którym absolutnie nigdzie nie wspomniałem i ogólnie bardzo rzadko wspominam nazywając ich gry gównem. Czyżby to była jakaś wskazówka od
  • Odpowiedz