Hej, ogolnie polecam testy. Znam 4: agar wood, arabian desert, british leather, egyptian smoke. Zalezy czego oczekujesz. Moim zdaniem to zupelnie przyzwoite kompozycje, chociaz zadna mnie akurat nie przekonala na dluzsza mete. Agar wood to dla mnie wisniowe ombre leather, mocne parametry. British leather przypomina mi rejestry Roja Fetish, Reckless, Amouage Reckless Leather, Maison Margiela Autumn Vibes. Pozostale nie zapadly mi szczegolnie w pamiec, poza tym ze to przyjemne unisexowe kompozycje. Wszystkie
@Frufruf: ja testowałem kilka, są spoko, z tych co testowałem british leather i egyptian smoke były ciekawe, amalfi citrus to typowa współczesna woda kolońska, nordic fougere trochę nawet bym powiedział drogeryjny świeżak, valensole lavender to typowy gumobalonowiec ale mi akurat siadł, agar wood już nie pamiętam szczerze ale chyba też nie był zły. Nie testowałem reszty.
@Frufruf: indian sandalwood - fajny, ale słabe parametry i jakaś taka stłumiona ta kompozycja się wydaje, bardziej na jesień i zimę mongolian cashmere - klimaty szeroko pojętego la yuqawama, ale dla mnie dużo gorszy od Carnera Revolucion który bardzo mi podszedł british leather - juz dawno nie psikalem i nie pamietam tak dobrze, ale ciekawy, na jesień i zimę polecam nordic fougere - trochę a la hawas, meh egyptian smoke - jedna z fajniejszych
Testował ktoś zapachy Dunhilla z serii Signature? Warto się nimi zainteresować?
mongolian cashmere - klimaty szeroko pojętego la yuqawama, ale dla mnie dużo gorszy od Carnera Revolucion który bardzo mi podszedł
british leather - juz dawno nie psikalem i nie pamietam tak dobrze, ale ciekawy, na jesień i zimę polecam
nordic fougere - trochę a la hawas, meh
egyptian smoke - jedna z fajniejszych