Wpis z mikrobloga

Bo z przestępcami się nie układa. Memcen to "tylko" brata ma z zarzutami ¯\(ツ)/¯

@Zenzowaty: Ziomuś, Konfederacja to PIS na sterydach. Nie wiem jak bardzo dużym odklejeńcem trzeba być by woleć Konfę od PISu.
  • Odpowiedz
Ziomuś, Konfederacja to PIS na sterydach. Nie wiem jak bardzo dużym odklejeńcem trzeba być by woleć Konfę od PISu.

@Logika_wykopu: A, coś napisałem czy się lubi czy nie? Stwierdziłem różnicę pomiędzy piSS zdrajcami, a konfom.
  • Odpowiedz
@fan_poteznego_dunczyka: mentzen robil to w swoim pubie, gdzie przyszli, jako gospodarz chwile po wywiadzie. Samo p--o trwalo ok 30 minut i nie bylo w zaden sposob tajne - o czym swiadczy mnogosc relacji. To jednak cos innego, niz potajemne spotkania po polnocy w mieszkaniu polityka obcego obozu.
  • Odpowiedz
Ziomuś, Konfederacja to PIS na sterydach. Nie wiem jak bardzo dużym odklejeńcem trzeba być by woleć Konfę od PISu.

@Logika_wykopu: chyba przespałeś pod kamieniem ostatnie pół roku i nie zauważyłeś że PiS przejmuje narracje konfederacji, robi dokładnie to samo co Fidesz na Węgrzech który zmonopolizował sobie prawicę i Jobbik musiał uciekać do centrum xD
  • Odpowiedz