@bandera: Zależy jaki standard ci odpowiada. Ja kupowałem osobno stelaż (one wszystkie są podobne, więc jakiś, które ci polecą pewnie będzie ok), i osobno dębowy blat od stolarza. Ale jak wystarczy ci standardowy blat z płyty meblowej, to pewnie obojętne gdzie weźmiesz.
W sumie mój stelaż polecam, bo oprócz działania podobnie jak wszystkie inne, to ma port ładowania zarówno USB-A, jak i USB-C. Podpiąłem kabelek dosłownie 20cm, i jest idealnie
@zakopiak: wydaje sie solidny - bede mial dwa monitory wiec myslalem o 160x80. W sumie blat to moze i sam bym kupil sobie - nawet z mdf chyba bedzie ok? Jaka masz grubosc blatu tutaj?
@bandera: Też mam dwa monitory, na uchwycie ART L-02. Blat mam 44mm, ale to ze względu na to że, to jest lite drewno. Płyta pewnie może być i standardowa 18mm jeśli chodzi o wytrzymałość, chyba że chcesz dla samego wyglądu grubszy, to czemu nie. Jeśli chodzi o rozmiar, to stelaż jest regulowany, więc nie będzie problemu ze 160x80. O ile dobrze pamiętam, to szwagier (xD) ma na tym stelażu właśnie
W sumie mój stelaż polecam, bo oprócz działania podobnie jak wszystkie inne, to ma port ładowania zarówno USB-A, jak i USB-C. Podpiąłem kabelek dosłownie 20cm, i jest idealnie
Jeśli chodzi o rozmiar, to stelaż jest regulowany, więc nie będzie problemu ze 160x80. O ile dobrze pamiętam, to szwagier (xD) ma na tym stelażu właśnie