Wpis z mikrobloga

@psspsspss: Dobry pomysł. Jak uznają za infrastrukturę krytyczną, to będzie zakaz filmowania i fotografowania. W moment się skończą happeningi Bąkiewicza na granicy ustawione pod shorty na tiktoku.
  • Odpowiedz
@psspsspss oj tam. Ważne, że na Xie składa życzenia z okazji Świętej Niedzieli. I sąsiadom dzień dobry mówi. A to, że chrześcijańskie zachowanie to dla niego tylko miara, którą weryfikuje innych a nie siebie - oj tam, oj tam.
  • Odpowiedz
@psspsspss:Po tym jak Batyr wygrał zauważyłem nagły wzrost bezczelności u Szmateckiego. On wie, że go prezydent ułaskawi i mu już całkowicie odpięło wrotki. No ale mam nadzieję że pycha kroczy…
  • Odpowiedz
  • 0
@Nighthuntero: nie chodzi o to, że Tuska, tylko premiera państwa, którego mimo wszystko w przestrzeni publicznej powinno się szanować. Nie jestem w stanie pojąć jak ludziom pokroju Mateckiego później nie wstyd spojrzeć w oczy czy nawet zamienić słowo w sejmie z osobami, które tak publicznie szmaci.
  • Odpowiedz
  • 4
@psspsspss Kpiną jest, że rządzący nie potrafią go skutecznie uciszyć, tylko aresztowali i jeszcze go wpuścili za kaucją xD Rozumiem, że praworządność, ale powinni w końcu zrozumieć, że na PiS to nie działa
  • Odpowiedz