Wpis z mikrobloga

Dawno nie było mnie na wykopie... Czy ktos może mi powiedzieć jak wykopowa sekta silniczków przyjęła wyborczą porażkę ich kandydata - tęczowego rafałka deweloperskiego - zastępcy zakłamanego tuska?

Szkoda, że mnie to ominęło ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#nieglosujenarafala #wybory #bylenietrzaskowski #konfederacja #bekazpo #bekazlewactwa #sejm #polska #neuropa #4konserwy #polityka
officer_K - Dawno nie było mnie na wykopie... Czy ktos może mi powiedzieć jak wykopow...

źródło: 1000018674

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@officer_K przejął nas fakt, że prezydentem zostanie kibol, szofer prostytutek i czyściciel mieszkań, który jest uzależniony od jakichś dziwnych substancji.
  • Odpowiedz
  • 1
w kategorii najbardziej sztuczny, fałszywy uśmiech tęczowy Rafałek powinien dostać Oskara

@OskariatDeveloperski: dokładnie kolego. Ale ten fałszywy uśmiech pasuje do rafałka i zakłamanej bandy z koalicji deweloperskiej.
  • Odpowiedz
  • 2
przejął nas fakt, że prezydentem zostanie kibol, szofer prostytutek i czyściciel mieszkań, który jest uzależniony od jakichś dziwnych substancji.

@szychun: i z takim chłopem przegrał wypucowany rafałek z warszawki xD
  • Odpowiedz
@officer_K i to jest dramat. Wystarczylo, że Kaczyński przykleił Batyrowi metkę "PiS" i nagle ludzie stali się ślepi na to, że to szemrany troglodyta. Z Trzaskowskiego zrobili natomiast kogoś kim nie jest - czemu dowodzą powyższe wpisy, gdzie jako jego wadą jest przedstawiany "jego uśmiech".
  • Odpowiedz
  • 1
wiecie jaki jakiś naprawdę bo chodziliście razem do szkoły? Czy mieszkacie przez płot?

@szychun: xD

A ty o Nawrockim dowiedziałeś się z onetu czy latasz na Lechię i znasz ekipę? xD

Zluzuj silniczku, jeżeli nie ogarniasz o czym piszę.
  • Odpowiedz
@officer_K: cóż powiem, że różnie, wielu ostro neguje wybory, ale no cóż, naród zasługuje na kibola i katozamordystę na prezydenta (i podobny rząd za 2 lata, z elementem proruskim) a porażka dupiarza to wyłącznie zasłużona wina PO i całego rządu, bo pisiory się nie zmieniły, ba nawet bardziej się zradykalizowały ale ci woleli lenić się, nie dowozić nic i jeszcze połowa walczyła o dopłaty.

Btw. mam nadzieję, że powróci j-----e
  • Odpowiedz