Aktywne Wpisy

1X6D +22
Za godzinke wyprawa do lidla, musze pamietac zeby smieci wziac wyrzucic bo sie caly worek uzbieral
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem

Chicoxxx66 +315
źródło: temp_file3312232720548457011
Pobierz

![Nokia komunikator [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ecdb2887ac9bb3bbe735bef90ad3a51880923c0255c544fe335161dfb04df20e,q80.jpg)

- Magicala d------i za to, że przeczytał na czacie yt jakiś komentarz o Adamowiczu
- Wawrzyniaka za to że nagrał reżyserowany filmik w którym jakiś typek dobrowolnie wykonał kilka zadań
#ajemge1
powiedział jeszcze na streamie, że dobrze że go z------i bo on popiera takich jak ten nożownik
@elegancki-pan: To właśnie był komentarz z czatu który przeczytał xD
Nie wyglądał na upośledzonego, wiele aktorek u Wtyklaka można podpiąć pod ten sam poziom "uposledzenia" albo i większy, poza tym dobrowolnie się na to godził i wykonywał
Komentarz usunięty przez autora
nawet jeśli to dalej to jest propagowanie publicznie takich treści i na to jest paragraf, to nie musiał być jego osobisty pogląd
załóżmy że ktoś nawet coś naciągnie, to za takie występki jak z 190a kk czy 286 kk zazwyczaj nawet nie pakują do aresztu, jedyne co to nie pomaga mu sytuacja, że ma zawiasy, no
@elegancki-pan: A to nie jest tak, że w PL areszt jest nadużywany i dodatkowo przeciągany? Nie raz można przeczytać takie artykuły, że jest z tym problem. Pytam z perspektywy laika. Nie moja branża.