Aktywne Wpisy

PorkaTurbo +210
#turboobrazki z przymróżeniem oka ;-) #polska #bytom
Bytom, lokowany w 1254 roku, należy do najstarszych miast Górnego Śląska. Od średniowiecza pełnił funkcję granicznej warowni, a w XVII wieku ród Donnersmarcków uczynił z niego Wolne Państwo Stanowe dzięki wydobyciu srebra, ołówiu i węgila kamiennego. W latach 80. XX wieku w Bytomiu fedrowało sześć kopalń, miasto tętniło życiem, a zabytkowa architektura secesyjna i robotnicze osiedla świadczyły o dobrobycie
Bytom, lokowany w 1254 roku, należy do najstarszych miast Górnego Śląska. Od średniowiecza pełnił funkcję granicznej warowni, a w XVII wieku ród Donnersmarcków uczynił z niego Wolne Państwo Stanowe dzięki wydobyciu srebra, ołówiu i węgila kamiennego. W latach 80. XX wieku w Bytomiu fedrowało sześć kopalń, miasto tętniło życiem, a zabytkowa architektura secesyjna i robotnicze osiedla świadczyły o dobrobycie
źródło: bytom G5x0ntmXwAA2Rug
Pobierz
dawek29 +10
Wynajmuję pokój w mieszkaniu. Wąż od pralki nie jest podłączony - trzeba wsadzać go do kibla. Wczoraj źle go wsadziłem, on musiał wylecieć I zalał mieszkanie... ja ogarnąłem dopiero, gdy sąsiad z dołu zaczął dzwonić do drzwi. Niestety u sąsiada zalało pokój, są zacieki. W sumie nie gadałem jeszcze nawet z właścicielem, bo to zdarzyło się o północy. Strasznie się stresuję. Co wy sądzicie - będę musiał bulić?
#wynajem #
#wynajem #

#hosting #wordpress #www #domeny
W cenie hostingu masz rejestrację domeny .pl, a z kodem WYKOP hosting 30% taniej.
Kapitał zakładowy jak i zysk ze sprawozdania (z roku 2023 jak dobrze myślę) nie ma nic wspólnego z kondycją firmy.
Warto spojrzeć szerzej.
Dla przykładu JDG nie ma kapitału zakładowego jak i nie składa sprawozdań finansowych ale to nie znaczy, że takim firmom nie można ufać.
Pomożemy Tobie w całym procesie migracji.
Wszystkie plany hostingowe oparte na szybkich dyskach NVME.
W każdym z
Jeśli chodzi o wybór hostingu to sprawa jest obecnie dość prosta w mojej opinii - sprawdzasz czy spółka jest powiązana z grupą NetArt, home lub z H88/CyberFolks i jeśli jest, to o niej zapominasz i sprawdzasz kolejną.
Zobacz koniecznie nasza ofertę na stronie - https://seohost.pl/hosting
Z kodem WYKOP2024 zyskasz 35 % na zakup serwera.
Co do CyberFolks kiedyś byli spoko, dziś nie poleciłbym nikomu. Idą w stronę hegemonów typu Nazwa czy Home.
Idealne do tego co szukasz, bo tanio i jeszcze będziesz miał autoinstalator WP, więc zrobisz to jednym kliknięciem.
Z kodem WYKOP rabat -65% na wybrany plan hostingowy i darmowa rejestracja domeny .PL przy zamówieniu na rok jak i migracja gratis.