Wpis z mikrobloga

• 0
@sohost: Hej, chętnie bym skorzystał, ale nie ufam spółkom o kapitale zakładowym 5000 PLN i wykazanym zysku na poziomie 2,1 tys PLN.
  • Odpowiedz
@archon Skoro jesteśmy na rynku ponad 8 lat to chyba można nam zaufać :)
Kapitał zakładowy jak i zysk ze sprawozdania (z roku 2023 jak dobrze myślę) nie ma nic wspólnego z kondycją firmy.
Warto spojrzeć szerzej.
Dla przykładu JDG nie ma kapitału zakładowego jak i nie składa sprawozdań finansowych ale to nie znaczy, że takim firmom nie można ufać.
  • Odpowiedz
@archon: Zapoznaj się z naszą ofertą. Korzystając z tego linku otrzymasz 15% rabatu na plan hostingowy NVME.
Pomożemy Tobie w całym procesie migracji.
Wszystkie plany hostingowe oparte na szybkich dyskach NVME.
W każdym z
  • Odpowiedz
@archon: Jak oceniasz wiarygodność spółki kapitałem zakładowym to mam złe wiadomości. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jeśli chodzi o wybór hostingu to sprawa jest obecnie dość prosta w mojej opinii - sprawdzasz czy spółka jest powiązana z grupą NetArt, home lub z H88/CyberFolks i jeśli jest, to o niej zapominasz i sprawdzasz kolejną.
  • Odpowiedz
@archon: Polecam @sohost, świetne i szybkie wsparcie posprzedażowe, mimo niskich cen. Wsparcia technicznego nie potrzebowałem od 3 lat, bo wszystko zwyczajnie działa.
Co do CyberFolks kiedyś byli spoko, dziś nie poleciłbym nikomu. Idą w stronę hegemonów typu Nazwa czy Home.
  • Odpowiedz
@archon: Również polecam seohost.pl
Idealne do tego co szukasz, bo tanio i jeszcze będziesz miał autoinstalator WP, więc zrobisz to jednym kliknięciem.

• Odpowiedz