Aktywne Wpisy
Mam odłożone na wkład własny x zł. Chciałbym mieć wkład własny x+40k, aby kupić mieszkanie o takim metrażu jak potrzebuję. Niestety sytuacja tak się skomplikowała że jak w tym momencie nie wezmę kredytu to mogę go nie dostać przez kolejny rok. Czy mogę zrobić tak że na wniosku wpisze wkład własny x+40k, ale pomiędzy otrzymaniem decyzji, a wpłaceniem wkładu wlasnego wezmę kredyt gotówkowy na 40k? Czy jest takie okno czasowe w którym

jmuhha +31
W sumie jeździł ktoś z was na kolonie za dzieciaka? Co tam się robiło? Pamiętacie jakieś większe odpały?
źródło: 1000025978
Pobierz

Dostęp do rynku UE, swobodę poruszania się, inwestycje. Co w zamian proponują konserwatyści?
Tak, zawsze byli w tym narodzie myślący trzeźwo, rozumiejący co jest motorem rozwoju i bogactwa- praca, edukacja, innowacja oraz ludzie, żyjący urojeniami, którzy uważali, że należy się skupić na tym, kto umarł na krzyżu a teraz siedzi w chmurach, albo ile jest płci i jak wysoki powinien być dochód gwarantowany.
W dodatku dzięki liberum veto władze nic nie robiły. Patrzyły tylko jak państwo słabnie względem sąsiadów. Trochę podobnie do tego co teraz mamy z Zusem i NFZ. Wiemy że te dwa systemy działają fatalnie i tylko czekamy na ich upadek bo po co reformować?
Podobnie z systemem energetycznym ale tutaj już
Brzmi znajomo ( ͡º ͜ʖ͡º)
USA i Francja? Bo chyba nie liczysz monarchii jako zachodnich reformatorów, nie byłbyś tak głupi, co nie?
źródło: image
PobierzDaleko mi do konfederatów (Adi Zandbeg był moim kandydatem), ale nie dziwie się ludziom, że zwracają się w prawą stronę. Oni przynajmniej udają, że zależy im na ludziach i wielu się na to łapie.
Ludziom przejadła się zachodnia wolność i postępowość.
Po co im wolność przemieszczania jak nie stać ich na wakacje za granicą?
Po co im unijne pieniądze na inwestycje
Infrastrukturalne. Oczywiście ich nie zauważyłeś żadnej zmiany w stosunku do tego, co było przed wejście do UE i po.