Wpis z mikrobloga

#tinder

Coraz bardziej mnie zastanawia, czy oby na pewno jest sprawka wybrednych lasek, czy przypadkiem Tinder celowo nie tnie zasiegow, stad tak malo lajków. Pamietam rok temu jak sie zarejestrowałem to w ciagu 1 dnia pojawialo sie kilkanascie polubien, a teraz raptem kilka w ciagu kilku dni..
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Quashtan: niestety, obawiam sie ze moze byc sprawka samej apki, bo duzo osob mialo tu podobne sytuacje

Ktos odwazyl sie kupic golda i chce sie podzielic doswiadczeniem??
  • Odpowiedz
@Fotos324: żynderowi uciekają płacący userzy, więc trzeba bardziej doić tych którzy zostali. Płać, goju! Dostaniesz większe zasięgi!

Piszę to od dawna: wiecie o i przyjmujecie za coś naturalnego tak zwany przez was "początkowy boost" nie rozumiejąc kompletnie że z istnienia czegoś takiego wynika niezbicie jeden logiczny wniosek: tinder może manipulować zasięgami. Mogą ci dodać - to mogą i uciąć. Dlaczego ludzie to wypierają?
  • Odpowiedz
@Fotos324: potwierdzam, jest cięcie zasięgów, albo dostajesz kogoś 300km od ciebie.
Mam kumpla który jest programistą i pracuje dla …….. Dostali info o redukcji kosztów.
To oznacza, że trzeba wydoić frajerów, a potem powstanie nowo g…o apka
  • Odpowiedz
@Fokat77 Wieszczenie upadku Tindera czy Badoo jest raczej na tę chwilę nierealne. Większość ludzi na ziemi którzy się rozstają instaluję z automatu te apki przynajmniej na jakiś czas, zatem ruch z samych reklam i goldów im pewnie wystarczy na jakiś czas. A za parę lat, no cóż, desperaci będą nadal płacić tylko że po prostu więcej. Więc nie, te apki się nie zwiną, będą po prostu droższe xD i to jest
  • Odpowiedz
@Fotos324:
Kupiłem Platinum przez G2A. Takiej lipy nie bylo nigdy. Jeszcze w lutym co mialem tindera bylo jako tako. Pary wpadały, coś szło popisać. Teraz jeden like lub para na dzień, a jak napisze to kobietą nie odpisuję lub od razu usuwa parę, to ja nie wiem czy taka ko konkurencja czy jakies fejki. Usunąłem to w p---u, bo za bardzo mi to siadało na łeb.
  • Odpowiedz