Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +369
źródło: 1000016379
Pobierz
conamirko +1
XTB czy eMakler? Co jest lepsze obecnie? Głównie z myślą o IKE i inwestowaniu długoterminowe, w grę wchodzą w zasadzie głównie ETFy.
Może jak wejdą OKI to też już fajnie byłoby mieć wszystko w jednym miejscu
Skłaniam się w stronę eMaklera bo mam już konto w mBank ale chętnie wysłucham Państwa (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#gielda #kiciochpyta #oszczedzanie
Może jak wejdą OKI to też już fajnie byłoby mieć wszystko w jednym miejscu
Skłaniam się w stronę eMaklera bo mam już konto w mBank ale chętnie wysłucham Państwa (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#gielda #kiciochpyta #oszczedzanie

Coraz bardziej mnie zastanawia, czy oby na pewno jest sprawka wybrednych lasek, czy przypadkiem Tinder celowo nie tnie zasiegow, stad tak malo lajków. Pamietam rok temu jak sie zarejestrowałem to w ciagu 1 dnia pojawialo sie kilkanascie polubien, a teraz raptem kilka w ciagu kilku dni..
Ktos odwazyl sie kupic golda i chce sie podzielic doswiadczeniem??
Piszę to od dawna: wiecie o i przyjmujecie za coś naturalnego tak zwany przez was "początkowy boost" nie rozumiejąc kompletnie że z istnienia czegoś takiego wynika niezbicie jeden logiczny wniosek: tinder może manipulować zasięgami. Mogą ci dodać - to mogą i uciąć. Dlaczego ludzie to wypierają?
Mam kumpla który jest programistą i pracuje dla …….. Dostali info o redukcji kosztów.
To oznacza, że trzeba wydoić frajerów, a potem powstanie nowo g…o apka
Stad goldy, platinumy po 500 ziko xD musi w koncu isc zbyt ;>
Kupiłem Platinum przez G2A. Takiej lipy nie bylo nigdy. Jeszcze w lutym co mialem tindera bylo jako tako. Pary wpadały, coś szło popisać. Teraz jeden like lub para na dzień, a jak napisze to kobietą nie odpisuję lub od razu usuwa parę, to ja nie wiem czy taka ko konkurencja czy jakies fejki. Usunąłem to w p---u, bo za bardzo mi to siadało na łeb.