Wpis z mikrobloga

Czy wy też zauważyliście zmiany w zachowaniu na #xtb podczas logowania?

Wcześniej miałem dodane urządzenie do listy zaufanych, logowałem się po kilka razy na dzień i aplikacja webowa ani raz mnie nie wylogowała.

W ten weekend, a szczególnie dzisiaj, mimo to, że dodałem urządzenie do lista zaufanych, to już drugi raz zostałem wylogowany i konieczne było podanie SMSa podczas logowania.

#gielda
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dobrodziejstwo_inwentarza: dzien bez afery to dzien stracony. Ale przynajmniej wiemy ze cos sie dzieje.

Wykopki mirki dobre co 1 h pewnie sie loguja i sprawdzaja czy hajs jest jeszcze na koncie ;)

Ale powiem wam nie wiem czy wiecie Ale przekręt był rowniez w Czechach i na Wegrzech czesi wegrzy polacy okradzeni, nieźle.

Dzisiaj bylem w kościele i sie modlilem za wszystkie ofiary xtb ... aby Pan ich pocieszyl i
  • Odpowiedz
Ale powiem wam nie wiem czy wiecie Ale przekręt był rowniez w Czechach i na Wegrzech czesi wegrzy polacy okradzeni, nieźle.

@makler___gieldowy: a ja ci powiem ze jeżeli nie masz 2fa to wystarczy znać email i hasło które możesz zdobyć zwykłym keyloggerem i wtedy możesz zalogować się i przeprowadzać transakcje. Tutaj nie musi być żadnego spisku.
  • Odpowiedz