Wpis z mikrobloga

Ja bym nie powiedział, że za PO jest gorzej, jest tak samo, ale mniej złodziejstwa, problem w tym, że obietnice i oczekiwania były spore, a nie są zaspokojone ani trochę
  • Odpowiedz
@solejukowski:

Ja bym nie powiedział, że za PO jest gorzej, jest tak samo, ale mniej złodziejstwa, problem w tym, że obietnice i oczekiwania były spore, a nie są zaspokojone ani trochę

może dlatego że PO nie rządzi samo i musiało wejść w koalicje ze "wszystkiki"?
JA i tak jestem pod wrażeniem że udało im się ten rząd utrzymać.
  • Odpowiedz
@KartofelZaglady21: a bedzie, w 27 konczy sie perspektywa budrzetowa ue i z szacunkow wychodzi ze bedziemy platnikiem netto. Jesli uwazasz ze teraz jest zle to zobaczysz za 2 lata
  • Odpowiedz
@KartofelZaglady21: mi z tym rządem jest lepiej. Nie ma willi dla swoich, nie ma wynoszenia na piedestały oszustów i złodziei, a co najważniejsze idąc spać wiem w jakim kraju się obudzę, nie ma już głosowań robionych po nocach i wrzutek do ustaw na ostatnią chwilę gdzie nawet posłowie nie wiedzieli, że taka wrzuta była planowana.
  • Odpowiedz
Tusk miał samograja na ez mode

@Khaine: Dalej ma ez mode. Wystarczy się postawić niemcom, ograniczyć migrację, wziąć się na poważnie za cpk i elektrownie jądrowe, poobniżać trochę podatki. Te kilka rzeczy, a jak bardzo zmieniłyby jego postrzeganie. Prawdopodobnie w następnych wyborach miałby większość.

Jeżeli on tego nie zrobi, to przyjdzie w końcu ktoś inny i to zrobi. Wtedy ta osoba będzie takim wygrywem...
  • Odpowiedz
@KartofelZaglady21: No to se wyobraź, że są ludzie np. ja, ktrózy głosowali na KO żeby właśnie nie kontynuowali pisowskiego, narodowego p---------a w styl zasranego, centralizującego kraj cpk, jakiegoś mitycznego "postawienia się Niemcom" XD, obniżania podatków tym co im się zawsze należą niskie podatki itd. Jak na razie jestem średnio zadowolony, bo jednak coś tam z tym cpk niby dalej zapowiadają, a zaorałbym to w p---u, a i z Niemcami nie
  • Odpowiedz
No to se wyobraź, że są ludzie np. ja, ktrózy głosowali na KO żeby właśnie nie kontynuowali pisowskiego, narodowego p---------a w styl zasranego, centralizującego kraj cpk, jakiegoś mitycznego "postawienia się Niemcom"

@niecodziennyszczon: To PIS prowadził taką politykę? Czy tylko o niej mówił? XD
  • Odpowiedz
@solejukowski: no właśnie z jednej strony strasznie wkurza że nic nie robią i nie spełnili żadnych obietnic, a z drugiej myślę że to dobrze dla Polski im mniej zmian tym lepiej
  • Odpowiedz
Wystarczy się postawić niemcom, ograniczyć migrację, wziąć się na poważnie za cpk i elektrownie jądrowe, poobniżać trochę podatki.

@KartofelZaglady21: No tak, takie proste, wystarczy tylko tyle i tylko spiąć to budrzetowo przy galopującym deficycie. Rozumiem, że ty dałbyś radę nez problemu kupić coś w sklepie w momencie gdy nie masz pieniędzy a twoje saldo jest ujemne.
  • Odpowiedz