Aktywne Wpisy

aa-aa +65
Cholerne globalne ocieplenie jakbyś wyrzucał nakrętki od butelek do śmietnika albo nie mieszał odpadów tylko miał te 7 worków na śmieci do segregowania jak prawdziwy europejczyk to by tego upału teraz nie było
źródło: 1000002489
Pobierz
Sonny86 +538
źródło: temp_file6435190420406572329
Pobierz

Byłam w tym roku na Openerze, koncerty były świetne i bawiłam się wspaniale, ale kurde momentami czułam się jak uboga krewna w zwykłych jeansach i t-shircie wśród tych wszystkich dziewczyn 🙊 w sensie wyglądały super, ale mam wrażenie, że mnóstwo lasek zrobiło sobie z Openera Coachelle. Wybieg mody, sesje zdjęciowe, prześciganie się w najbardziej wymyślnych outfitach, podczas samych koncertów mnóstwo osób nagrywało jakieś tiktoki i było skupione bardziej na sobie niż na tym, co się dzieje na scenie. Nie bylam rok temu, nie wiem czy było tak samo, ale teraz bardzo rzuciło się to w oczy mnie i w sumie mojej ekipie też.
#opener #rozowepaski #modadamska #logikarozowychpaskow
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@moniuszki: Nawet jeśli jest to prawda, to coś złego? xD W Niemczech przykładowo na festiwalach też coraz częściej panuje taki klimat trochę. @RicoElectrico Wiesz może to też kwestia tego, że @Alzena trafiła akurat na jakieś influencerki przykładowo których tam jest od zatrzęsienia a teraz jest ich na tyle dużo, że nawet wszystkich nie kojarzysz.
@Alzena: A to nie zawsze tak było? Przynajmniej jak pamiętam, to w okolicach 2010 już było to powszechną opinią o tym festiwalu
Po 30 roku życia
@Alzena: Od dawna tak jest, to po prostu ten typ imprezy. Ale z drugiej strony... Nie ma w tym nic złego. Nie ma też powodu abyś musiała dostosowywać się do tych zachowań. Baw się po swojemu, tam nikt nie będzie cię oceniał :))