Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 77
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@macieyy A jak myślisz?
75% p0lakow kocha disco polo wiec robią im przez cały czas reklamy z disco polo.
Proste ¯_(ツ)_/¯

Dlatego już prawie w ogóle nie słucham radio jak prowadzę samochód... Nie da się tego słuchać.
  • Odpowiedz
Lubię Lidla ale ich ostatnia piosenka w sklepie czy reklamie doprowadza do szału ale o to chodzi ma sie zatwierdzić w pamięci czy w-----a czy nie
  • Odpowiedz
@macieyy: masz do dyspozycji dowolny stream w internetach, sam mozesz wybrac co i kiedy ogladasz, wybierasz tradycyjny broadcast mediów zyjących z trzepania reklam, co moze pojsć nie tak
  • Odpowiedz
  • 8
@macieyy rozwala mnie to, że ta 2 jest bardziej znana z reklam, niż z własnej twórczości.

Laska wybiła się ubijając masło, a o tym typie wiem tylko tyle, że ma brodę i wybudował blok. XD
  • Odpowiedz
Dokładnie tak samo szczekaliście na kampanię reklamową Media Expert z udziałem Eweliny Lisowskiej. Karawana jedzie dalej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
D1_MIRAS - Dokładnie tak samo szczekaliście na kampanię reklamową Media Expert z udzi...
  • Odpowiedz
@ein-abychon: nienawidzicie a mówicie o tym zj#by czyli działa tak jak ma xd nic tak nie zadziała jak j3bana kontrowersja xddd
zainstalujcie se adblocka nie ogladajcie tv i kupcie spotify to nawet nie będziecie wiedzieć jakie reklamy są
  • Odpowiedz