Aktywne Wpisy

frugASS +25
TreΕΔ przeznaczona dla osΓ³b powyΕΌej 18 roku ΕΌycia...

Citizen_Kane +5
Mireczki,
moja rΓ³ΕΌowa mi robi awantury, ΕΌebym zmieniΕ pracΔ. Jej argumenty-praca nie rozwojowa i sΕabe zarobki. O ile z pierwszym siΔ zgodzΔ (Januszex, tu nie ma mowy o karierze), to co do drugiego zaczΔ Εem mieΔ wΔ tpliwoΕci.
WyciΔ gam 7-9K netto miesiΔcznie + UOP + sΕuΕΌbowe auto + oddaje za paliwo za dojazdy do pracy (choΔ czΔsto jest to dojazd ok.50 minut do drugiego miasta, co nie jest zwracane jako "czas w pracy"). Dodatkowo, w sezonie
moja rΓ³ΕΌowa mi robi awantury, ΕΌebym zmieniΕ pracΔ. Jej argumenty-praca nie rozwojowa i sΕabe zarobki. O ile z pierwszym siΔ zgodzΔ (Januszex, tu nie ma mowy o karierze), to co do drugiego zaczΔ Εem mieΔ wΔ tpliwoΕci.
WyciΔ gam 7-9K netto miesiΔcznie + UOP + sΕuΕΌbowe auto + oddaje za paliwo za dojazdy do pracy (choΔ czΔsto jest to dojazd ok.50 minut do drugiego miasta, co nie jest zwracane jako "czas w pracy"). Dodatkowo, w sezonie

ΕΊrΓ³dΕo: temp_file7295415103479932685
PobierzCechy tego efektu:
Szersze pole widzenia: aparat βwidziβ wiΔcej na boki, co sprawia wraΕΌenie, ΕΌe jesteΕ dalej od sceny niΕΌ w rzeczywistoΕci.
ZnieksztaΕcenie perspektywy: obiekty w centrum kadru wyglΔ dajΔ normalnie, ale te na bokach mogΔ byΔ nieco wydΕuΕΌone lub zakrzywione