Wpis z mikrobloga

#linkinpark na #opener co to byΕ‚o za show! πŸ”₯ Emilka podczas outra w Faint zniszczyΕ‚a totalnie! CoΕ› cudownego ten koncert. Oby tak dalej.
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Vanlid: Dobrze byΕ‚o, ale duΕΌo stypiarzy, a nie pchaΕ‚em siΔ™ blisko sceny, bo trafiΕ‚em na barierki. XD Na dodatek juΕΌ mnie w krzyΕΌu Ε‚upie przy dΕ‚uΕΌszym staniu, skakaniu etc. Ehhh.
  • Odpowiedz
  • 1
@Droden: StaroΕ›Δ‡. xd Ja dopiero do domu wracam. Tam, gdzie ja staΕ‚em czyli blisko prawej strony i z przodu byΕ‚o super, byΕ‚o skakanie i pogo. :D
  • Odpowiedz
@Vanlid tbh chyba mieliśmy jedyne miejsce gdzie w miare to wyglądało pod kątem zabawy, reszta słup jak dąb. kobita mi w pogo skakała, jak podniosłem na barana to spodnie sie rozerwały, growl podczas fainta plus skakanie sztos, ciekaw jestem czy cos gadaliśmy bo z kilkoma osobami sie wymieniło jakies słowa, ja ten wysoki w brązowej koszulce xD pod koniec juz niedowodniony bylem i aż sie słabo zaczęło robić- ponad 600km zrobiliśmy
  • Odpowiedz
  • 0
@divinemadrid: Chyba nie, bo ja byΕ‚em trochΔ™ bliΕΌej. Sauna byΕ‚a na poczΔ…tku, bo ludzie napierali... I mieszana publika: niskie dziewczyny i wysocy faceci. xD Ale zabawa byΕ‚a przednia.
  • Odpowiedz
@Vanlid: zdjΔ™cie tak wyszΕ‚o, efekt obiektywu ultraszerokokΔ…tnego

Cechy tego efektu:
Szersze pole widzenia: aparat β€žwidzi” wiΔ™cej na boki, co sprawia wraΕΌenie, ΕΌe jesteΕ› dalej od sceny niΕΌ w rzeczywistoΕ›ci.

Zniekształcenie perspektywy: obiekty w centrum kadru wyglądają normalnie, ale te na bokach mogą być nieco wydłużone lub zakrzywione
  • Odpowiedz
  • 0
@divinemadrid: Ja najpierw stałem obok ludzi, którzy prawie w ogóle się nie ruszali (xD), a później podbiłem do jakiegoś ziomala, który ostro skakał i trochę poszaleliśmy. Jednak ściany śmierci nie było szansy skonstruować.
  • Odpowiedz