Aktywne Wpisy

bugzer +4
#gry #pc
Jaki jest sens grania w gry offline? Tracisz czas na robienie czegoś co zostało zaplanowane przez devow w najdrobniejszym szczególe. To co zrobiłeś nie ma absolutnie żadnej wartości a jedyną nagroda to strata kasy na grę i stracony czas xD. Czy istnieje jeszcze jakieś ćwiercinteligenty które grają w takie gierki? Dla.kontrstu weźmy jakiegoś śmiesznego i starego Metina. Tam też tracisz czas ale owoce twojej pracy są
Jaki jest sens grania w gry offline? Tracisz czas na robienie czegoś co zostało zaplanowane przez devow w najdrobniejszym szczególe. To co zrobiłeś nie ma absolutnie żadnej wartości a jedyną nagroda to strata kasy na grę i stracony czas xD. Czy istnieje jeszcze jakieś ćwiercinteligenty które grają w takie gierki? Dla.kontrstu weźmy jakiegoś śmiesznego i starego Metina. Tam też tracisz czas ale owoce twojej pracy są
niezielonka14 +49
Do wszystkich którzy chcą zacząć inwestować w spółki dywidendowe, po 1000-2000 zł miesięcznie. Ja p------e. Kto wam ukradł marzenia? Dlaczego chcecie zostać do końca życia peasantami? Albo k---a te ETFY srefy, 1000 ziko miesięcznie śmiechu warte wolałbym ten hajs pociąć na confetti serio k---a WYBIERZ AKUMULOWANY MSCI GLOBAL TECH ULTRA UNIVERSAL GLOBAL DIST 100C ACC OPAKOWANY P-O-W-T-A-R-Z-A-M opakowany W IKE SRIKE.
Jak czytam ze ktoś chce zacząć inwestować 1000 zł miesięcznie w
Jak czytam ze ktoś chce zacząć inwestować 1000 zł miesięcznie w

źródło: IMG_1938
Pobierz
- 34 lata
- singiel
- #wroclaw
- 30k na rękę w tym upadłym IT, lajtowa praca zdalna
- mieszkanie 60m prawie spłacone, nowe auto
- normalne relacje rodzinne
I co robić w tej sytuacji? Wiem, że najgorzej to nie wygląda ale mam wrażenie że już wymaksowałem co mogłem w moim życiu. I tak się dzieje życia cud, wstaje rano, klikam w komputer, robie jedzenie, oglądam coś w TV, ewentualnie jadę na rower czy spacer, powrót. Czy tak wygląda to życie? Nawet nie mam problemu z brakiem czasu tylko totalnie nie mam pomysłu co z tym czasem robić. Żebym to jeszcze przystojny był to bym sobie jakąś dziewczynę znalazł i gdzieś polatał po świecie a tak to wygląda jak wygląda. Boję się, że zaraz mi zdrowie siądzie i tyle będzie z tego. Nie wiem, może przesadzam i mam zbyt wysokie oczekiwania, może i tak żyję lepiej niż 99% Polaków i w dupie mi się poprzewracało.
Co byście zrobili w mojej sytuacji i czy ma ktoś z was podobnie?
#depresja #zalesie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Człowiek biedny zawsze ma jeszcze nadzieję że może kiedyś jak się dorobi....
Człowiek majętny doskonale wie że to nie kwestia braków w sobie ale barków egzystencjalnych. A tego nie da się załatać kasa, seksem, podróżami, samochodami...
Dlatego moim zdaniem pustka życiowa i depresja paradoksalnie bardziej
- patent żeglarski
- licencja pilota
- biura podróży dedykowane dla singli
- Kawasaki
- grindowanie staów w realnym życiu, jak korona gór Polski albo odwiedzenie wszystkich
@enten: w tym mieście to jest jakaś hiroshima dla zwykłego chłopa, trzymajmy się w tym ukrainopolu
Wygląda jakby Ci brakowało jakiegoś nowego celu, a w tym raczej nie można pomóc bo to mocno indywidualna kwestia zależąca od osobowości. Ale pomyśl
@mirko_anonim: A to samemu nie możesz sobie pojechać? Dwa razy do roku pakuje walizkę i tak sobie gdzieś jadę. Wrocław, IT, 39 level here. Sytuację materialną mam względnie podobną.
Jestem jedynakiem, to może jest mi łatwiej znosić samotność. Dodatkowo cechy wyglądu mam takie, że miałem w sobie zawsze
@enten: uhhhh brutalna prawda +1
@derivatives normalnie, nic się nie chce, wszystko szybko się nudzi
@let_it_be tak Ci się wydaje, to tak nie działa. Samemu to żadna frajda jeździć, przerabiałem to lokalnie
@wychodek_n------n :(
@enten @2-aminopirydyna baby mi aż tak nie trzeba, nie mam parcia na ruchanie, bardziej
@mirko_anonim: Auto za 500k przy zarobkach 30k na renie. Odważny chłopak.