Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ciekawostka, Narodowy Spis Powszechny z 2021 roku wykazał prawie 1,8 miliona niezamieszkałych mieszkań w całym kraju.

#nieruchomosci

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: dawać mnie tu podatek antyspekulacyjny od niezamieszkanych mieszkań deweloperskich, nigdy nie wykończonych, kupionych, aby kumulować kapitał!

A tak swoją drogą, to jeśli ktoś tak zainwestował pieniądze przed COVIDem, to wygrał życie ^^ Jak kupowałem swoje mieszkanie w 2018 roku to płaciłem za metr 5800, teraz inny deweloper buduje blok obok i rozpoczął sprzedaż po 14,5k ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ktoś kto kupił załóżmy 60 metrów
  • Odpowiedz
@Snowflake_: Cena złota w 2018 roku oscylowała wokół 1300-1350 USD za uncję trojańską, co w przeliczeniu na polskie złote daje około 4500 zł za uncję.
Cena złota w 2025 roku jest tematem wielu prognoz i spekulacji. Wiele źródeł przewiduje, że cena złota utrzyma się na wysokim poziomie, oscylując w okolicach 2600-3200 USD za uncję

w 2018 wszystko było lepsze, w co byś nie wkładał
andrzejsk - @Snowflake: Cena złota w 2018 roku oscylowała wokół 1300-1350 USD za uncj...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz