Aktywne Wpisy

alkoholik000 +185

źródło: temp_file3948653799342107624
Pobierz
Kupiłem klimatyzator, chciałem go postawić w pokoju bez tej rury za okno. Okazało się, że z tyłu wylatuje bardzo gorące powietrze. Mam ochotę go zwrócić. Czy istnieją klimatyzatory, które się tak nie grzeją? Przecież to absurd, że z przodu leci zimne a z tyłu gorące
#klimatyzacja #elektronika #pytaniedoeksperta #agd #upal #przemyslenia
#klimatyzacja #elektronika #pytaniedoeksperta #agd #upal #przemyslenia
Ciekawostka, Narodowy Spis Powszechny z 2021 roku wykazał prawie 1,8 miliona niezamieszkałych mieszkań w całym kraju.
#nieruchomosci
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
A tak swoją drogą, to jeśli ktoś tak zainwestował pieniądze przed COVIDem, to wygrał życie ^^ Jak kupowałem swoje mieszkanie w 2018 roku to płaciłem za metr 5800, teraz inny deweloper buduje blok obok i rozpoczął sprzedaż po 14,5k ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ktoś kto kupił załóżmy 60 metrów
Cena złota w 2025 roku jest tematem wielu prognoz i spekulacji. Wiele źródeł przewiduje, że cena złota utrzyma się na wysokim poziomie, oscylując w okolicach 2600-3200 USD za uncję
w 2018 wszystko było lepsze, w co byś nie wkładał
źródło: image
PobierzCi co się obłowili to właśnie ci co trzymają pustostany inwestycyjnie. Czyli już utuczone świnie i pasożyty.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta