Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 152
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 51
@Przemasu: już bez nawet tej akcji z granicami, ja się serio dziwie że jeszcze nie doszło do rękoczynó i raz dziennie nie słyszymy że ludzie przeprani przez TV republika nie rzucili się na kogoś albo nie skrzywdzili jakiegoś dziecka
jak widać oni tylko w internecie są mocni czego to nie zrobią

ale tak właśnie powstalo NSDAP z hitlerem kanclerzem, tak powstał Mussolini we Włoszech

Widziałem wcześniej ucięty fragment, ale jak zobaczyłem kolesia w
  • Odpowiedz
@eSUBA94: jakim cudem to ma tak mało plusów i nie jest z płomieniem na głównej? Przecież te bojówki powinny być z automatu zdelegalizowane i rozgonione jak kiedyś rozganiało się grupy kiboli. Akurat w tym Tusk ma doświadczenie, bo z kibolstwem poradził sobie wzorowo.
  • Odpowiedz
  • 6
@ggs-hg policja prawie tydzień "goniła" za zabójca po lesie, w finale sam się o-----ł i znaleźli go grzybiarze. W tym samym czasie, jakiś wariat jeździł sobie po A4, setki filmików, zatrzymanie dopiero po tym jak sam się kikja dni temu zgłosil do psychiatryka. W międzyczasie ktoś parkuje na podrobionej karcie osoby niepełnosprawnej, prokuratura nie doszukuje się znamion przestępstwa i odstępuje od karania.
  • Odpowiedz
@Przemasu to Morawiecki pojechał tam robić na granicy konferencje prasowa, wiadomo jaka, Duda i elekt przepraszają ich za nieprzyjemności. W zime niech tam za darmo czatują, a nie zamiast siedzieć w domu i baby pilnować, pretekst sobie znaleźli. Typ z filmiku zaraz będzie miał sprawę o naruszenie nietykalności i zniszczenie sprzętu. Mniej się można bać tych imigrantów, na ulicach niż takiej bojówki która oceni że, masz zły kolor włosów albo nie
  • Odpowiedz