Wpis z mikrobloga

@SlavedWizard: niezła beka gdy ta ruska k..wa,miłośnik dżihadystów z Gazy i Iranu oraz Łukaszenki zalewającego od 4 lat Polskę nielegalnymi migrantami zgrywa polityka przeciwnego migracji XD
  • Odpowiedz
@wpt1:

niezła beka gdy ta ruska k..wa,miłośnik dżihadystów z Gazy i Iranu oraz Łukaszenki zalewającego od 4 lat Polskę nielegalnymi migrantami zgrywa polityka przeciwnego migracji XD

xD, więcej. Polecam więcej takich tekstów. Konfa dzięki Wam spod progu w kilka lat, za chwile będzie drugą partią w Polsce. To teraz czeka Was jeszcze ciężka praca, aby pomóc Koronie Polskiej wskoczyć na trzecie. Już wiele zrobiliście, aby mogli się bić o mijankę
  • Odpowiedz
Polecam więcej takich tekstów. Konfa dzięki Wam spod progu w kilka lat, za chwile będzie drugą partią w Polsce

@DanteTooMayCry: mam to w pompie.Ja tylko nazywam rzeczy po imieniu.Brauniarstwo to już synonim antypolonizmu kolaborujące z ruskimi przeciwko Polsce i wspierająxe ich w zalewaniu nas migrantami.No słyszałeś aby kiedykolwiek gaśniczki skrytykowały Lukaszenkę i jego szefa w Moskwie za operację Śluza?Ja też nie. .
  • Odpowiedz
@wpt1:

mam to w pompie.Ja tylko nazywam rzeczy po imieniu.Brauniarstwo to już synonim antypolonizmu kolaborujące z ruskimi przeciwko Polsce i wspierająxe ich w zalewaniu nas migrantami.No słyszałeś aby kiedykolwiek gaśniczki skrytykowały Lukaszenkę i jego szefa w Moskwie za operację Śluza?Ja też nie. .

Bardzo dobrze :), więcej. I cyk kolejny +1% dla Brauna. Pracuj dalej
  • Odpowiedz