Aktywne Wpisy

kapazgon +56
Z okazji moich urodzin, życzę Wam wszystkiego co najlepsze!
Pijcie kompot i jedzcie tiramisu. (。◕‿‿◕。)
Pijcie kompot i jedzcie tiramisu. (。◕‿‿◕。)
źródło: temp_file3356659030590023314
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file3356659030590023314
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Jako że wykonywanie transakcji, zakup/sprzedaż akcji to tylko krótki fragment całej aktywności inwestora, który następnie bardziej śledzi swoje inwestycje niż coś przy nich kombinuje, taka blokada pozwoliła by skutecznie zablokować potencjalne włamy na konto. Ja przykładowo miałbym zablokowane konto przez cały miesiąc, a odblokowywałbym je tylko na 10-15 minut by zakupić kolejną porcję ETF za część środków z wypłaty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Odblokowywanie konta wiązałoby się z koniecznością autoryzacji za pośrednictwem e-mail/sms, oczywiście z powiadomieniami na e-mail/sms o podejmowanej probie odblokowania konta, celem szybkiego wykrycia potencjalnych nieautoryzowanych dostępów do konta
#gielda #xtb #meczennicyxtb
Komentarz usunięty przez autora
Sam jak wysyłałem nadzwyczajnie duży przelew (ponad 100k za auto) to ten przelew był weryfikowany kilka godzin. Nie wiem co dokładnie bank robił, ale obstawiam, że weryfikował czy numer konta odbiorcy należy faktycznie do odbiorcy.
Tu mogłoby to działać tak:
Jeśli ktoś nie kupował bardzo niszowych tickerów, nigdy nie robił wielu transakcji w krótkim czasie, a