Wpis z mikrobloga

Jest po 14 w sobotę więc przypominam:
Liczy się tylko i wyłącznie wygląd reszta nie ma żadnego znaczenia. Geny determinują całe twoje życie od relacji, przez karierę, po to, czy ktoś w ogóle spojrzy na ciebie dwa razy. Wystarczy kilka centymetrów tu i tam na twarzy albo odjęte parę centymetrów wzrostu i jesteś już przekreślony przez #p0lka, która oceni cię w przeciągu 0000000000.1s i wyda wyrok, że jesteś genetycznym śmieciem. Dzięki za uwagę, do następnego razu.

Natura.
#blackpill #natura #naturapill #predeterminizmgenetyczny #geny #biologia #wolnawola #tinder #p0lka #logikarozowychpaskow
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pasterz30 a głupoty fandzolisz o pięknym mieszkaniu, bym Ci pokazał zdjęcie mojego kolegi, to byś zobaczył mieszkanie do generalnego remontu. Chop nadwaga jak nie otyłość, 160 cm wzrostu, wykształcenia brak, w zębach braki dosyć spore, włosów brak, jedno oko zezowate, praca na czarno przy kostce brukowej. Tylko on nie czytał tych teorii o tabletkach i nie wiedział, że nie ma szans na laskę i jak go znam ok. 20 lat to
  • Odpowiedz
@Ritowel11 Przecież to logiczne że Chad prędzej czy później puknie jakąś wysoko postawioną kobietę i złapie dobry kontakt xD nie musi być przy tym wykształcony, wystarczy że spotka ją na imprezie, gdziekolwiek. Myślisz że taki normik ma na coś takiego szansę?
  • Odpowiedz
@omnitreks:

bym Ci pokazał zdjęcie mojego kolegi, to byś zobaczył mieszkanie do generalnego remontu.

Masz tylko jednego kolegę, czy temu jednemu się udało, a cała reszta pasuje do teorii o genach? ( ͡°
  • Odpowiedz
@slawek887 przytoczyłes, przykład mojego kolegi pisząc wysryw, że wybrałem jednego co mi pasuje, a następnie przytaczasz kolejny mój cytat który gasi twój wysryw. Także fajnie sobie pogadałes xd
  • Odpowiedz
@omnitreks: Ty masz problem z czytaniem, czy jak? XD Oba cytaty dotyczą tego, że coś tam gdzieś widziałeś, ale to nie realny obraz całości, tylko jakaś bańka, którą zaobserwowałeś, więc w obu przypadkach piszesz życzeniowe bzdury.
  • Odpowiedz
@slawek887 no i widzisz kto tu nie potrafi czytać zrozumieniem?! gdzie powiedziałem, że ładni mają tak samo w życiu łatwo jak brzydcy, czy na odwrót? Ja generalnie piłem do OP odnośnie, tekstu że braknie ci kilku cm p0lka cie uzna za odpad i wyraziłem swoją opinię, że to g---o prawda. A ty mi rzucasz, właściwe co? Że ładni mają lepiej w życiu k---a Eureka xD
  • Odpowiedz
Ja generalnie piłem do OP odnośnie, tekstu że braknie ci kilku cm p0lka cie uzna za odpad i wyraziłem swoją opinię, że to g---o prawda.

@omnitreks: Po pierwsze, OP napisał:

Wystarczy kilka centymetrów tu i tam na twarzy albo odjęte parę centymetrów wzrostu i jesteś już
  • Odpowiedz
@slawek887 nie manipuluj chłopaczku i cytuj dalej wypowiedź OP

Wystarczy kilka centymetrów tu i tam na twarzy albo odjęte parę centymetrów wzrostu i jesteś już przekreślony przez #p0lka, która oceni cię w przeciągu 0000000000.1s i wyda wyrok, że jesteś genetycznym śmieciem.

Ani razu nie pisałem tylko o wzroście, w pierwszym poście ogólnie ująłem to pod nazwą mityczne atrybuty chada, w kolejnym jak opisywałem znajomego to też nie skupiłem
  • Odpowiedz