Aktywne Wpisy

Sonny86 +149
mckk +59
#rodzicielstwo #dzieci
Wpis dla ludzi zastanawiających się nad posiadaniem dzieci, z mojego doświadczenia (mam dwójkę: 3 latka i 6 miesięczne dziecko).
Jeśli:
- lubisz dzieci. Na ich widok zawsze się uśmiechasz. Lubisz bawić się z dziećmi rodzeństwa, znajomych
- nie masz zainteresowań. Często się nudzisz. Nie masz pomysłu jak spędzić czas
- nie masz zbyt wielu znajomych, rzadko spotykasz się z ludźmi towarzysko
Wpis dla ludzi zastanawiających się nad posiadaniem dzieci, z mojego doświadczenia (mam dwójkę: 3 latka i 6 miesięczne dziecko).
Jeśli:
- lubisz dzieci. Na ich widok zawsze się uśmiechasz. Lubisz bawić się z dziećmi rodzeństwa, znajomych
- nie masz zainteresowań. Często się nudzisz. Nie masz pomysłu jak spędzić czas
- nie masz zbyt wielu znajomych, rzadko spotykasz się z ludźmi towarzysko

W SmartTube na android TV elegancko można sobie wybrać język audio, a w revanced grzebię w ustawieniach i tracę nadziejeヽ( ͠°෴ °)ノ
Ps. Zmiana języka apki indywidualnie, bądź języka systemu nie pomaga.
#youtube #vanced #revanced #android
źródło: temp_file582963762802093885
Pobierz@Ralphs: co do tej apki to jest po*ebanie dobra, opłaciłem nawet na miesiac oficjalne yt premium a tam "na tym urządzeniu (android tv) szybkość x2 nie jest obsługiwana" xd a w SmartTube szybkość jaka chcesz, aktualna godzina, wygaszacz ekranu (np jak słuchasz podcastu na yt) - jaka opcja dzisiaj mordo
@Ralphs: ja nie używam, trochę się cykam że niedobrze rozpozna i mi pominie normalne fragmenty ale nie wiem jak to działa
Z mojego doświadczenia zazwyczaj działa, choć nie zawsze.
Pierwsze trzy sekundy leciały po polsku i już traciłem nadzieję, a potem załączyło się oryginalne audio. Emotional rollercoaster( ͡° ʖ̯ ͡°)