Wpis z mikrobloga

Czy jest jakiś sposób, żeby w revanced wyłączyć ten z-----y dubbing? Już pal licho te śmieszne tłumaczenia tytułów, ale na litość boską, gdy słyszę ten dubbing AI to dostaje drgawek( _)
W SmartTube na android TV elegancko można sobie wybrać język audio, a w revanced grzebię w ustawieniach i tracę nadzieje( ͠° °)
Ps. Zmiana języka apki indywidualnie, bądź języka systemu nie pomaga.

#youtube #vanced #revanced #android
Ralphs - Czy jest jakiś sposób, żeby w revanced wyłączyć ten z-----y dubbing? Już pal...

źródło: temp_file582963762802093885

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

W SmartTube na android TV

@Ralphs: co do tej apki to jest po*ebanie dobra, opłaciłem nawet na miesiac oficjalne yt premium a tam "na tym urządzeniu (android tv) szybkość x2 nie jest obsługiwana" xd a w SmartTube szybkość jaka chcesz, aktualna godzina, wygaszacz ekranu (np jak słuchasz podcastu na yt) - jaka opcja dzisiaj mordo
  • Odpowiedz
Automatyczne pomijanie fragmentów sponsorowanych to moja ulubiona funkcja

@Ralphs: ja nie używam, trochę się cykam że niedobrze rozpozna i mi pominie normalne fragmenty ale nie wiem jak to działa
  • Odpowiedz
  • 0
@Ralphs w sumie smart tube tez ukrócą tak jak Revanced, tylko ciśnienie mniejsze bo TV malo osob oorzysta w porównaniu do Telefonu
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@cukru dziękuję Ci dobry człowieku()

Pierwsze trzy sekundy leciały po polsku i już traciłem nadzieję, a potem załączyło się oryginalne audio. Emotional rollercoaster( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz