Aktywne Wpisy

bartlomiej_rakowski +482
Ja już gotowy, pół godziny mi zajęło zapakowanie butelek, tj. odkręcenie każdej, nadmuchanie, zakręcenie i ułożenie do wora (bo po pół roku co poniektóre się mocno zassały). Aż musiałem wziewy wziąć bo mnie płuca i krtań spuchła od dęcia w butle xD Wyszły 3x pełne worki 150L. Już wiem, że nie dostanę za to 150 zł, a z 15 zł bo bym ich z torbami puścił xD dzięki @ChlopoRobotnik2137 za weryfikację.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Mega_Smieszek +368
źródło: temp_file6223922665716103351
Pobierz

Ale zarabiać mają tyle samo XD
@CreaOnion: pomijając popularnością, to czemu mają zarabiać mniej, skoro angażują w sporcie taki sam nakład sił i czasu jak mężczyźni?
Cała afera o równych zarobkach wzięła się z USA, a to pod względem poziomu i różnic pomiędzy reprezentacja męska a żeńska trochę inny świat.
Równe zarobki nigdy się nie wydarza ale godne byłyby mile widziane, szczególnie na poziomie polskiej ligi. Kwestia profesjonalizacji zawodu.
Panie Pawle Fajdku zdradzę tajemnice skąd się biora pieniądze -
Zarobki w sporcie nie mają nic wspólnego z włożonym wysiłkiem tylko z tym ile kasy jest w stanie dać reklamodawca czyli pośrednio zależy to od
Ja gram w piłkę na orliku 14h na dobę i na koniec dnia wypluwam płuca ze zmęczenia. Powninienem zarabiać co najmniej tyle, co Lewandowski, nie? xD
Lot logika...( ͡° ͜ʖ ͡°)
@KrolWlosowzNosa: no dobrze ale jaki generują output? pokonałyby drużynę 15 letnich chłopców czy to jeszcze nie ten poziom?