Szczerze to ja wysiadam. Mieli rozliczyć pis a póki co hołownia zachowuje się jakby rządzenie z pisem miało mu się udać. Facet jest żałosnym narcyzem któremu się wydaje że zbawi kraj jak będzie rozsądnie i ładnie mówił a kompletnie nie patrzy na to co po prostu trzeba zrobić bo po to ludzie poszli tłumnie na wybory. To koniec, ja mam to w dupie i to jest w 100000% wina tych klaunów od hołowni, pslu i lewicy którzy nie rozumieją że ludzie chcą ukarania pisu za to co zrobili z tym państwem a nie bawienia się z nimi jakby wszystko było ok
@czasnawybory666: opcja rozliczenia pisu upadła 1 czerwca więc rząd, by ratować co się jeszcze da, powinien zająć się tym, czym może się zająć z prezydentem batyrem
@czasnawybory666: Przecież cała ta Koalicja to działania pozorowane (ile im duda zablokował tych ustaw z 216? 6 zablokował?), a teraz po wyborach batyra wychodzi Tusk i będzie twierdził, że teraz to już na pewno prezydenta będą zawalali ustawami. xD Na prawdę oczekiwałeś rozliczenia poprzedników od osoby, która jest premierem i miałą 40% udziału w głosowaniach sejmu? https://www.sejm.gov.pl/sejm10.nsf/agent.xsp?symbol=RGLOS&NrKadencji=10&Kol=L To jest to o czym pisali socjologowie w 2023 roku - OK, Koalicja
@obserwator_swiata: Ależ on ma rację w 100% ludzie chcą godnie żyć i przede wszystkim obchodzi ich własny byt a nie to co się stanie z Mateckim czy innym zero..Koalicja nie zrobiła nic dobrego dla przeciętnego Kowalskiego nic co by poprawiło jakość jego życia w jakimkolwiek stopniu..Przeciętny Kowalski walczy w tym kraju przy obecnych cenach o przetrwanie od 10 do 10 i ma większe problemy niż rozliczenie PiS..Do tego jak widać
#polityka #bekazpisu #sejm
To jest to o czym pisali socjologowie w 2023 roku - OK, Koalicja